Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Που εμφανίζεται το insight και που βοηθάει


Το φαινόμενο του insight έχει σχέση με τους ήχους και τη συχνότητά τους, οπότε θεωρητικά οπουδήποτε υπάρχουν ήχοι μπορεί να εμφανιστεί, εφόσον οι συχνότητες των ήχων είναι οι σωστές και αυτές που επηρεάζουν τον οργανισμό θετικά.

Δηλαδή η εμφάνιση του insight έχει αναγνωριστεί σε ήχους ζώων, σε φυσικά ηχητικά φαινόμενα όπως του αέρα εφόσον υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες στη τοπολογία, ή ακόμα και σε ήχους νερού από ποτάμια και καταρράκτες. Μερικοί μελοποιοί, τις περισσότερες φορές χωρίς να το ξέρουν το φαινόμενο αυτό αλλά επειδή το ένιωσαν οι ίδιοι, δημιούργησαν μελωδίες με τέτοιες συχνότητες που προκαλούν αυτή την αντίδραση του οργανισμού και τον βοηθούν στην ανάπτυξη καλύτερης άμυνας και θεραπεία κάποιων νοσημάτων. Επιπλέον έχουν παρατηρηθεί ότι πολλοί ύμνοι από διάφορες θρησκείες έχουν τις ίδιες συχνότητες.

Όμως σε τι μπορεί να βοηθήσει οι συχνότητες του insight τα τελευταία χρόνια καταφέραμε να αναγνωρίσουμε και να τις καταγράψουμε. Το insight βοηθάει τον οργανισμό στην:
  • Ανάπτυξη καλύτερης άμυνας του οργανισμού μέσω της καλύτερης λειτουργίας του οργανισμού και της ισορροπίας του.
  • Θεραπεία των πονοκεφάλων επειδή επηρεάζει τα ασθενή κύτταρα του οργανισμού και τα επαναφέρει στην υγιή μορφή τους.
  • Μείωση και θεραπεία των μυϊκών πόνων του σώματος. Κατά τη μετάδοση των συχνοτήτων αυτών τα όργανα και οι μυς αρχίζουν και δουλεύουν καλύτερα και αποδοτικότερα.
  • Μείωση των συμπτωμάτων και θεραπεία των ψυχολογικών διαταραχών.
  • Έχει παρατηρηθεί ότι οι συχνότητες που προκαλούν το φαινόμενο του insight στον οργανισμό μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων του εγκεφάλου που σχετίζονται συνήθως με κινητικά προβλήματα.
Για το λόγο ότι το insight είναι ακίνδυνο και εντελώς φυσιολογικό για τον οργανισμό πολλές επιστήμες το ερευνούν ακόμα ενώ κάποιες ήδη έχουν αρχίσει να το χρησιμοποιούν. Όπως ο Βιοσυντονισμός έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτές τις συχνότητες σε κάποια από τα μηχανήματά του για τη ανάπτυξη καλύτερης άμυνας, ηρεμίας και εναλλακτικής θεραπείας μερικών ασθενειών.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και 
το πως χρησιμοποιεί το Insight για τη θεραπεία ψυχικών 
και σωματικών νοσημάτων επικοινωνήστε μαζί μας


στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια