Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Καλημέρα και καλή Κυριακή!!!


Η Κυριακή είναι μία μέρα χαλάρωσης για τους περισσότερους και μέρα απόλαυσης των στιγμών με τη οικογένεια και ηρεμίας. Πολλές φορές όμως αυτή η χαλάρωση και η ηρεμία διακόπτεται λόγω κάποια ενόχλησης στο λαιμό που μας εμποδίζει στο να απολαύσουμε τη κάθε στιγμή. 

Ο πόνος στο λαιμό είναι μία πολύ ενοχλητική κατάσταση που μπορεί να δημιουργείται από κάποια μικρόβια ή κάποια φλεγμονή και συνήθως προκαλεί βήχα και εμποδίζει την φωνή μας να είναι καθαρή. Όλοι οι άνθρωποι ενοχλούμαστε από μία τέτοια κατάσταση γιατί δεν μπορούμε να μιλήσουμε ενώ πονάμε και γενικά δεν μπορούμε να χαρούμε τις στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους ξέγνοιαστα γιατί πονάμε και αναρωτιόμαστε τι έχουμε. Συνήθως οι πόνοι που προέρχονται από το λαιμό περνάνε μέσα σε μία βδομάδα άμα δεν χειροτερέψουμε αλλά υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε στην γρηγορότερη ανάρρωση τους.

Tipakia για την ανάρρωση….

  • Δύο με τρία ζεστά ποτήρια χυμό λεμονιού τη μέρα με θυμάρι και μέλι μπορεί να αντιμετώπιση τα μικρόβια και τη φλεγμονή δραστικά λόγω της αντισηπτική τους ικανότητα και λόγω τη μεγάλης δυνατότητας να καταπολέμηση τα μικρόβια.
  • Ανά μία ώρα μπορείτε να κάνετε γαργάρες με αλατόνερο για την αντιμετώπιση των μικροβίων και την μείωση της φλεγμονής του λαιμού.
  • Το πράσινο τσάι είναι ένα πολύ καλό ρόφημα για όσους έχουν κάποια φλεγμονή στο λαιμό αφού θα βοηθήσει στη μείωση του πόνου και της φλεγμονής που το προκαλεί.
  • Για τη μείωση του πόνου και τη χαλάρωση του λαιμού από φλεγμονή μπορείτε να ετοιμάσετε χαμομήλι και αφού βρέξετε μία πετσέτα σε αυτό να το εφαρμόσετε στο σημείο του λαιμού όπου πονάτε.
  • Αν και δεν προτείνετε για τα ζευγάρια και όσους παρότι πονάνε θέλουν να πάνε τη βόλτα τους ή να συναντήσουν κόσμο, μέχρι δύο φορές τη μέρα μπορείτε να λιώσετε μία σκελίδα σκόρδου, να τη ρίξετε σε ένα ποτήρι νερό και αφού το ανακατέψετε να το πιείτε.

Βιοσυντονισμός και φλεγμονή του λαιμού

Ένα από τους σκοπούς του Βιοσυντονισμού είναι η επούλωση πληγών και η αντιμετώπιση φλεγμονών. Μέσω των προγραμμάτων θεραπείας του Βιοσυντονισμού και των κυμάτων από υγιή κύτταρα που στέλνονται στον ασθενή οργανισμό, γίνεται επαναφορά των κακόβουλων κυττάρων ενώ την ίδια στιγμή βοηθάτε το αμυντικό σύστημα να αντιμετώπιση όλα τα μικρόβια. Λόγω ότι όλα γίνονται μέσω λειτουργιών που υπάρχουν ήδη στο σώμα μας η διαδικασία είναι γρήγορη, ενδυναμώνει τον οργανισμό μας και επουλώνει τις πληγές και αντιμετωπίζει της φλεγμονές ανώδηνα.


Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πονόλαιμου 
και των φλεγμονών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια