Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο Βιοσυντονισμός και η βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην θεραπεία ακόμα και των αϋπνιών.


Μετά από έρευνες υπολογίστηκε ότι περίπου το 1/3 του πληθυσμού της γης θα βιώσει ή έχει ήδη βιώσει στη ζωή του την κατάσταση των αϋπνιών. Οι αϋπνίες επηρεάζουν κυρίως τους ενήλικες και ειδικά τα άτομα μεγάλης ηλικίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχουμε αϋπνίες. Οι κυριότεροι από αυτούς είναι ψυχογενείς όπως η κατάθλιψη και το άγχος που έχουμε. Στις τελευταίες έρευνες αποδείχτηκε ότι ακόμα και κάποια μέσα τεχνολογία με εικόνα ή ήχο προκαλούν αϋπνίες σε πολλούς ανθρώπους λόγω ότι είτε εκπέμπουν φωτισμό ή αναγκάζει το μυαλό να μην τεθεί σε κατάσταση ξεκούρασης με κάποιον έντονο σήμα να εισέρχεται σε αυτόν μέσω μουσικής. Κάποιοι άλλοι λόγοι μπορεί να είναι κάποια ενόχληση σε κάποιο όργανο όπως στο στομάχι ή στα πνευμόνια ενώ πολύ συνήθης λόγος αϋπνιών είναι και η διατροφικές μας συνήθειες κυρίως τις βραδινές ώρες λόγω του ότι άμα ο οργανισμός μας δεν έχει τελειώσει τη διαδικασία χώνεψης δεν μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί.

Ο ύπνος πολλές φορές μπορεί να θεωρούμε ότι είναι “υπερτιμημένος” και χάσιμο πολύτιμου χρόνου
Στην πραγματικότητα όταν υπάρχει πρόβλημα αϋπνιών αρχίζει και η εμφάνιση πολλών άλλων προβλημάτων. Αυτά τα προβλήματα κυρίως είναι προβλήματα συγκέντρωσης γιατί ο εγκέφαλος δεν έχει ξεκουραστεί αλλά πολλές φορές δημιουργούνται και άλλα. Τέτοια προβλήματα υγείας που δημιουργούνται μέσω των αϋπνιών μπορεί να είναι οργανικά, όπως στομαχόπονοι, μυοσκελετικά, όπως πόνοι στους μυς και τα κόκαλα και ακόμα και ψυχολογικά όπως είναι η δημιουργία συναισθηματικής υπερευαισθησίας .Οι αϋπνίες συνήθως δεν κρατάνε για πολύ χρονικό διάστημα ενώ αντιμετωπίζονται πολλές φορές με χρήση βοτάνων τα οποία γνωρίζουμε ότι μπορούν να χαλαρώσουν τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Αλλά σε περιπτώσεις χρόνιων αϋπνιών η λύση μπορεί να είναι πιο δύσκολη, χρονοβόρα και με χρήση χημικών ουσιών που δεν δημιουργούνται από το σώμα μας.

Βιοσυντονισμός και αϋπνίες

Ο Βιοσυτνονισμός με τα προγράμματα θεραπείας που έχει μπορεί να βρει εύκολη, ανώδυνη και κυρίως φυσική λύση και στο πρόβλημα των αϋπνιών. Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα τα οποία στέλνονται από τις συσκευές Βιοσυντονισμού, όταν λαμβάνονται από τον ανθρώπινο οργανισμό ο εγκέφαλος δίνει ξεκινάει αμέσως τη διαδικασία αναπλήρωσης και αναδόμησης των κυττάρων τα οποία είναι ο αρνητικός παράγοντας ο οποίος επηρεάζει το σώμα και τον εγκέφαλο και δημιουργεί τις αϋπνίες. Επιπλέον γίνεται ενδυνάμωση του οργανισμού για την αποφυγή ο ίδιος παράγοντας να νοσήσει τον οργανισμό και να προκληθούν αϋπνίες. Τέλος επειδή όλες οι λειτουργίες γίνονται φυσικά δεν υπάρχει επικινδυνότητα παρενεργειών εφόσον ακολουθηθεί η σωστή θεραπεία ανάλογα με τη διάγνωση που θα κάνει κάποιος ποιο ειδικός από εσάς μέσω των μηχανημάτων Βιοσυντονισμού που κάνουν διάγνωση.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως μπορεί 
να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αϋπνιών επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια