Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αποκτήστε το σώμα των Ολυμπιονικών μας με τη βοήθεια του Βιοσυντονισμού!


Σε μία εντυπωσιακή τελετή λήξης έσβησε η φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο. Η Ολυμπιάδα αυτή προσέφερε στους Έλληνες πολλές συγκινήσεις ύστερα από την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων των Κορακάκη, Πετρούνια και Στεφανίδη, αλλά και των μεταλλίων των Γιαννιώτη, Μάντη και Καγιαλή που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Πέρα από την εθνική συγκίνηση και υπερηφάνεια που νιώσαμε, ήταν αναπόφευκτο να μη θαυμάσουμε τα καλοδουλεμένα σώματα των αθλητών που συμμετείχαν στην Ολυμπιάδα. Τι πρέπει, άραγε, να κάνουμε για ένα υγιές κι αθλητικό σώμα;


Σωστή διατροφή
Η σωστή διατροφή είναι το Α και το Ω για μία ουσιαστική και ριζική αλλαγή της εμφάνισής μας. Αποφεύγουμε τα λίπη, τα γλυκά, τα τηγανητά και βάζουμε στην διατροφή μας περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και φυτικές ίνες. 


Άσκηση
Η σωστή διατροφή χρειάζεται και σωστή άσκηση. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε τις υπερβολές. 

Αν θέλετε να γυμναστείτε σαν Ολυμπιονίκης πρέπει να έχετε στο μυαλό σας δύο πράγματα:

-Μην υποτιμάτε τη δύναμη της ξεκούρασης: Η ξεκούραση μετά την άσκηση συμβάλλει στην αύξηση της μυικής μάζας και στην βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος. 
-Προτιμήστε την ποικιλία. Επιλέξετε ένα σύνολο πολλών διαφορετικών ασκήσεων έτσι ώστε να γυμνάζετε ταυτόχρονα πολλές ομάδες μυών και να αποφύγετε τους πολλούς τραυματισμούς που προκύπτουν από την έντονη κι εστιασμένη γυμναστική μιας ομάδας μυών.


Βιοσυντονισμός
Οι συσκευές του βιοσυντονισμού είναι ένα εξίσου σημαντικό στήριγμα για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους. Τα ειδικά complex θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας προστατεύοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα και ενδυναμώνοντας τους μύες σας. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε το «Body 13», ένα φυσιοθεραπευτικό πρόγραμμα που σκοπό του έχει την αποκατάσταση και την εκγύμναση όλων των μυών του σώματος. Το Body 13 έχει την ικανότητα να διατηρεί και να αυξάνει τη μυική μάζα σε συνδυασμό με την γυμναστική χωρίς να επιβαρύνει το μυοσκελετικό σύστημα του οργανισμού.

Αν σας ενδιαφέρει το θέμα, θα χαρούμε να ρωτήσετε την ομάδα μας και για τα υπόλοιπα complex που θα μπορούσε να σας προτείνει προκειμένου να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε!

Biomedis GrTeam


Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799
ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια