Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Νόσος του Parkinson: επιπλοκές και χρήσιμες συμβουλές!


Τι είναι η νόσος του Parkinson;
Η νόσος του Parkinson είναι μια προοδευτικά εξελισσόμενη, εκφυλιστική νόσος του κεντρικού νευρικού συστήματος (εγκέφαλος). Εξαιτίας της νόσου του Parkinson τα κύτταρα του εγκεφάλου χάνουν προοδευτικά την λειτουργικότητά τους με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργική κινητικότητα του ατόμου.

Ποιες επιπλοκές μπορεί να προκύψουν;
Οι πιθανές επιπλοκές της νόσου είναι:
  • Δυσκολία στην επιτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων
  • Δυσκολία στην κατάποση και τη σίτιση
  • Αναπηρία (ανάλογα με τον κάθε ασθενή)
  • Τραυματισμοί από πτώσεις
  • Πνευμονία από εισρόφησηΕίναι η νόσος του Parkinson κληρονομική;
Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η νόσος δε θεωρείται κληρονομική. Ωστόσο στην περίπτωση του νεανικού Parkinson (ηλικία εμφάνισης < 50 έτη) έχουν ανακαλυφθεί παθολογικά γονίδια που μπορεί να οδηγήσουν στην πρώτη εκδήλωση της νόσου.


Τι κάνω αν εμφανίσω συμπτώματα της πάθησης;
Καλέστε το θεράποντα ιατρό του βιοσυντονισμού εάν εμφανίσετε συμπτώματα νόσου του Parkinson, εάν τα συμπτώματά σας επιδεινωθούν ή εμφανιστούν νέα, καθώς και για πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής.


Έχω νόσο του Parkinson τι μπορώ να κάνω;
Να συνεχίσετε τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, να αθλείστε ακολουθώντας το πρόγραμμα που σας συμβουλεύει ο φυσιοθεραπευτής σας και να φροντίζετε για την ενεργοποίηση των complex και των προγραμμάτων του βιοσυντονισμού. Οι θεράποντες της Biomedis θα σας δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για να έχετε όσο το δυνατόν συντομότερα τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Οφείλετε στον εαυτό σας να μένετε ενήμεροι για τις εξελίξεις, να εμπιστεύεστε τον ιατρό - θεραπευτή σας και να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι. Το ¨μετέωρο σας βήμα¨ έχει πολλούς συνοδοιπόρους…

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια