Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Κολπίτιδες: Διάγνωση και Θεραπεία με Βιοσυντονισμό!


Διάγνωση κολπίτιδας
Οι περισσότερες κολπίτιδες, ανεξάρτητα από το αίτιο που τις προκαλεί, παρουσιάζουν παρόμοια συμπτώματα, γι΄ αυτό για την κλασσική Ιατρική μπορούν να διαγνωστούν μόνο με την καλλιέργεια κολποτραχηλικού υγρού.

Για τον βιοσυντονισμό όλα είναι πιο εύκολα! Με τις ειδικές διαγνωστικές συσκευές της εταιρείας Biomedis είμαστε σε θέση να έχουμε άμεσα τα πιο ακριβή αποτελέσματα! Ο ιατρός - θεραπευτής θα κάνει την εξέταση με τις συσκευές Biomedis και μετά από λίγη ώρα θα είναι σε θέση να δώσει την καταλληλότερη θεραπεία!

Θεραπεία
Για την κλασσική Ιατρική η θεραπεία αφορά συνήθως τη λήψη κάποιου συνδυασμού αντιβιοτικών από το στόμα με κολπικά υπόθετα ή κρέμες. Ωστόσο, ακόμη και μετά τη θεραπεία οι κολπίτιδες σε ένα σεβαστό ποσοστό των ασθενών υποτροπιάζουν, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε ανθεκτικά στελέχη απέναντι στα φάρμακα ή σε επανεμφάνιση του αίτιου της μόλυνσης. 

Αντιθέτως, με τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού ο οργανισμός δεν επιβαρύνεται καθόλου. Η θεραπεία της κολπίτιδας με βιοσυντονισμό δεν απαιτεί τη λήψη φαρμάκων που επιβαρύνουν την υγεία και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η θεραπεία γίνεται απλά με τη χρήση των ειδικών complex που μόνο η εταιρεία Biomedis έχει στη διάθεσή της! Εσείς συνεχίζετε κανονικά τις δραστηριότητές σας και οι συσκευές Biomedis καταστρέφουν με τις συχνότητες που εκπέμπουν όλα τα μικρόβια! 

Πολύ σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ανθεκτικά στελέχη της πάθησης που θα κάνουν δύσκολη την αντιμετώπισή της. 

Επομένως, με τον βιοσυντονισμό όχι μόνο δεν παίρνετε φάρμακα που μπορεί να βλάψουν την υγεία σας, αλλά απαλλάσσεστε άμεσα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες επανεμφάνισής του. 

Μία δοκιμή της μεθόδου θεραπείας του Βιοσυντονισμού αρκεί για να σας πείσει!!

 Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799

ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια