Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Νερό και βιοσυντονισμός: Πώς και πότε πρέπει να το πίνουμε;


Αναμφισβήτητα το νερό είναι πολύτιμο για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μάλιστα, δεν έχει σημασία μόνο το πόσο νερό καταναλώνουμε αλλά και το πώς και το πότε!

Πότε πίνουμε το νερό;
Το νερό (συνήθως προτείνονται 8-10 ποτήρια ημερησίως) δεν πρέπει να καταναλώνεται σε μεγάλη ποσότητα κάθε φορά. Αντιθέτως, πρέπει να καταναλώνουμε ''γουλιά γουλιά'' το νερό ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου ο οργανισμός μας να ενυδατώνεται σωστά!

  • Είναι πολύ σημαντικό να πίνουμε νερό κάθε πρωί μόλις ξυπνήσουμε.Αν πίνουμε νερό μόλις ξυπνήσουμε δίνουμε ώθηση στον οργανισμό μας για να ''ξυπνήσει'' ομαλά.Επιπλέον, βοηθάμε τον οργανισμό μας να αποβάλλει τις τοξίνες που έχουν παραμείνει στο πεπτικό σύστημα.
  • Προσπαθούμε να πιούμε ένα ποτήρι νερό πριν κοιμηθούμε το βράδυ.
  • Δεν καταναλώνουμε πολύ νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού γιατί μπορεί να δυσχεράνει τη διαδικασία της πέψης.

Γνωρίζατε ότι πολλές φορές που νιώθετε ένα αίσθημα πείνας, τελικά ο οργανισμός σας δεν πεινάει αλλά διψάει; Δοκιμάστε να πιείτε ένα ποτήρι νερό. Αν το αίσθημα της ''πείνας'' υποχωρήσει τότε μάλλον ο οργανισμός σας σας έστελνε διαφορετικό μήνυμα! 

Για τον βιοσυντονισμό είναι πολύ σημαντική η κατανάλωση του νερού. Με όποιον γιατρό ή θεραπευτή του βιοσυντονισμού μιλήσετε θα δείτε ότι το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει είναι να πίνετε αρκετό νερό όλη τη διάρκεια της ημέρας. 
Προτείνουμε 30 ml ανά κιλό βάρους, δηλαδή ένας άνθρωπος 70 κιλών πρέπει να καταναλώνει 2100 ml νερό!

Όταν πίνετε όσο νερό χρειάζεται ο οργανισμός σας, η θεραπεία του βιοσυντονισμού είναι πιο άμεση και αποτελεσματική. Δοκιμάστε και μόνοι σας και δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα μετά από τη χρήση των προγραμμάτων του βιοσυντονισμού με παράλληλη κατανάλωση άφθονου νερού.

Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799


ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια