Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μυρμηγκιές, βιοσυντονισμός και φυσική αντιμετώπιση!


Οι μυρμηγκιές είναι καλοήθεις βλάβες της επιδερμίδας που προκαλούνται από τον ιό HPV. Οι μυρμηγκιές εμφανίζονται συχνότερα το καλοκαίρι, την περίοδο δηλαδή που είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι σε επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες (π.χ. στη θάλασσα, στις κατασκηνώσεις κτλ). 

Οι μυρμηγκιές εμφανίζονται πιο συχνά σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος τραυματισμός στο δέρμα τη στιγμή που το άτομο μολύνεται με τον ιό HPV (π.χ. μια μεγάλη σχισμή που έχει προκληθεί από κοψίματα / εκδορές από το ξύρισμα, την ονυχοφαγία και τις παρανυχίδες, το σκασμένο δέρμα και το έκζεμα.) ή σε περιοχές όπου το δέρμα εκτίθεται σε υπερβολική υγρασία, όπως τα ιδρωμένα πόδια.


Επειδή οι μυρμηγκιές είναι εξαιρετικά μεταδοτικές, είτε από άτομο σε άτομο, είτε από ένα σημείο του σώματος σε άλλο, καλό θα ήταν να αντιμετωπίζονται άμεσα!


Η Biomedis GrTeam πάντα θέλει να σας προτείνει εναλλακτικές μορφές θεραπείας που δεν απαιτούν την χορήγηση φαρμάκων και που δεν επιβαρύνουν άσκοπα ολόκληρο τον οργανισμό! Ο βιοσυντονισμός είναι η καλύτερη και η αποτελεσματικότερη μέθοδος. Όμως υπάρχουν και κάποιες ακόμη φυσικές ''συνταγές''. Εμείς, η Biomedis GrTeam, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις βγαλμένες από τη φύση συμβουλές για την αντιμετώπιση των μυρμηγκιών!

  • Απλώστε λίγο φρέσκο λιωμένο σκόρδο πάνω στη μυρμηγκιά. Καλύψτε με έναν επίδεσμο. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά, αποφεύγοντας την επαφή με το υγιές δέρμα γύρω της.  Οι καυστικές ιδιότητες του σκόρδου θα δημιουργήσουν φουσκάλα και η μυρμηγκιά θα εξαφανιστεί σε μία εβδομάδα περίπου.
  • Τοποθετήστε πάνω στη μυρμηγκιά με ελαστικό επίδεσμο ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ξίδι για τουλάχιστον 1 ή 2 ώρες καθημερινά.
  • Τυλίξτε πάνω στη μυρμηγκιά ένα κομμάτι μπανανόφλουδας με την εσωτερική της πλευρά προς το δέρμα πριν πάτε για ύπνο. Μια χημική ουσία που περιέχεται στη φλούδα μπορεί να τη διαλύσει σιγά σιγά. 
  • Το ίδιο ισχύει και για ένα κομμάτι φλούδας λεμονιού. Ένα έλαιο στη φλούδα φαίνεται ότι βοηθά στην αντιμετώπισή της.
  • Κόψτε ένα φύλλο αλόης και πιέστε μερικές σταγόνες από το υγρό που βγάζει πάνω στη μυρμηγκιά. Επαναλάβετε καθημερινά.

Ο βιοσυντονισμός και η εταιρεία Biomedis έχουν τη λύση! 

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς γιατρούς - θεραπευτές της εταιρείας μας και δώστε άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε! 
Οι συσκευές Biomedis, τα complex και τα προγράμματά μας είναι πάντα στη διάθεσή σας!

Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799

ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια