Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Διήμερο ενημέρωσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του μελανώματος.Διήμερο ενημέρωσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του μελανώματος, της πιο επιθετικής μορφής δερματικού καρκίνου, θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 10 και 11 Ιουνίου 2016, στην Αθήνα.


Στο πλαίσιό του, οι ενδιαφερόμενοι θα εκπαιδευτούν από τους δερματολόγους - μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος (ΕΛ.Ε.Μ.ΜΕΛ.) για τον σωστό τρόπο αυτοεξέτασης του δέρματος και θα ενημερωθούν για τις αλλαγές στις ελιές (μορφή, χρώμα, κνησμός κ.λπ.) που χρήζουν προσοχής.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολεμικό Μουσείο, στην οδό Ριζάρη 2 (στάση μετρό «Ευαγγελισμός»).

Από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ διακεκριμένοι επιστήμονες θα εξηγούν στο κοινό πώς γίνεται η διάγνωση του μελανώματος, τι κινδύνους κρύβει για την υγεία, ποια είναι τα νεότερα στη θεραπευτική αντιμετώπισή του και ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο να το εκδηλώσουν, ενώ θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Το Σάββατο διοργανώνεται επίσης ειδική εκδήλωση για τα παιδιά, ηλικίας από 5 ετών και άνω, που θα συμπεριλαμβάνει κουκλοθέατρο και παιχνίδια με θέμα «Κανόνες Ηλιοπροστασίας». Η παιδική εκδήλωση θα διεξαχθεί το πρωί (11.00-14.00) και το απόγευμα (18.00-20.00).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210-7218366 και 210-7216876.

Πηγή: onmed.grΟ Ήλιος όπως θα διαβάσετε και στο άρθρο μας Ήλιος και Υγεία!  μπορεί να αποδειχθεί πολύ ευεργετικός για την Υγεία και τον Οργανισμό μας, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνονται υπερβολές. Πρέπει να προσέχετε να μην εκτίθεστε στον Ήλιο τις επικίνδυνες ώρες και πάντα να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό και καπέλο.

Ενημερωθείτε για τις πιθανές συνέπειες της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο από τα σχετικά άρθρα της Biomedis GrTeam.
Biomedis GrTeam

Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799


ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια