Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ήλιος και Υγεία!
Ο Ήλιος, το λαμπρότερο σώμα του ουρανού είναι κομμάτι αναπόσπαστο της ίδιας της Ζωής!


Χάρη στον Ήλιο επιτελείται η διαδικασία της φωτοσύνθεσης δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των ζώντων οργανισμών, διατηρείται η θερμοκρασία της Γης σε ανεκτά για τη ζωή επίπεδα και προκαλούνται τα μετεωρολογικά φαινόμενα. 
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Ήλιος λατρευόταν ως θεότητα από τους αρχαίους Έλληνες!


Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο Ήλιος ενάντια στα παράσιτα:

Είναι αποδεδειγμένο ότι ο ήλιος σκοτώνει όλα τα είδη των βακτηρίων των ιών και των μυκήτων. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να σκοτώσει τα παράσιτα που βρίσκονται πάνω στα ρούχα μας ή στο νερό.

Ο Ήλιος ενάντια στα δερματικά προβλήματα:

Σύμφωνα με μελέτες η έκθεση στον ήλιο έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο δέρμα όσων πάσχουν από ψωρίαση ή έκζεμα.

Ο Ήλιος ενάντια στην κατάθλιψη:

Αποδεδειγμένα τα επίπεδα ενδορφινών και σεροτονίνης αυξάνονται μετά από την έκθεση στον ήλιο με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η διάθεση.

Ο Ήλιος και το κυκλοφορικό σύστημα:

Το φως του ήλιου βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη ρύθμιση του σακχάρου του αίματος.

Ο Ήλιος συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και αποτρέπει την εμφάνιση μιας σειράς προβλημάτων υγείας! 

Η έκθεση στον Ήλιο έχει πολλες ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία. Για παράδειγμα, το μαυρισμένο δέρμα προφυλάσσεται από λοιμώξεις, και η βιταμίνη D που παράγεται χάρη στον ήλιο συμβάλλει στην υγεία του οργανισμού:
  • τα οστά είναι πιο γερά
  • η χοληστερίνη μειώνεται
  • οι εγκεφαλικές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια μειώνονται 
Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι η έλλειψη φωτός και κατά συνέπεια βιταμίνης D συνδέεται με άσθμα, αλλεργίες, αυτοάνοσες παθήσεις όπως για παράδειγμα η σκλήρυνση κατά πλάκας , η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Crohn.

Τέλος, η έλλειψη φωτός έχει συνδεθεί με τη σχιζοφρένεια, τη μυοπάθεια και την εμφάνιση συμπτωμάτων Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον.

Προφανώς η έκθεση στον ήλιο πρέπει να γίνεται με σύνεση, συγκεκριμένες ώρες και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. 
Σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν μπορεί να είναι περισσότερα από τα οφέλη. 


Ο βιοσυντονισμός και η εταιρεία  Biomedis είναι κοντά σας για να σας ενημερώνουν για όλα τα θέματα υγείας που σας απασχολούν. 
Με τα complex του βιοσυντονισμού μπορείτε να πετύχετε την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας, την βελτίωση της διάθεσής σας και φυσικά να αντιμετωπίσετε όλες τις ασθένειες!

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο προτείνουμε να διαβάσετε και το σχετικό άρθρο: Το φως αποτελεί φάρμακο: αλήθεια ή ένας ακόμα αστικός μύθος; 

Biomedis GrTeamΚαλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799


ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια