Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας!
''Ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού!''

Η Γιορτή της Μητέρας ή Ημέρα της Μητέρας γιορτάζεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Γνωρίζατε ότι οι πρώτες αναφορές σε Γιορτή της Μητέρας και της Μητρότητας εντοπίζονται στην αρχαία Ελλάδα; 

Η Ρέα, κόρη της Γης και του Ουρανού, λατρεύεται ως η "Μητέρα των Θεών", καθώς φαίνεται να είναι η πρώτη, που γέννησε με τοκετό και ανάθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα. Μάλιστα, οι αρχαίοι Έλληνες απέδιδαν τιμές στη θεά Ρέα κάθε άνοιξη, καθώς ήταν και θεά της γης και της γονιμότητας. 

Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής (2 Φεβρουαρίου) όμως κατά την δεκαετία του 1960, ο εορτασμός ατόνησε και ενισχύθηκε η δυτικόφερτη συνήθεια εορτασμού της δεύτερης Κυριακής του Μαΐου. 


Η Biomedis GrTeam δε θα μπορούσε να μη σκεφτεί τις μητέρες! 

Σας προτείνουμε, μάλιστα, να κάνετε στις μητέρες σας ένα μοναδικό δώρο ανεκτίμητης σημασίας: την Υγεία και την Ομορφιά.... Πώς; Η εταιρεία Biomedis με τις έξυπνες συσκευές της και με τα χιλιάδες complex και προγράμματα που έχει σχεδιάσει για όλους εσάς σας εγγυάται και την Υγεία και την Ομορφιά και την Ευεξία! 


Android 2015
Κάντε σήμερα κιόλας δώρο στις μητέρες σας μία συσκευή Biomedis! Προτείνουμε τη συσκευή Android 2015 με τις αμέτρητες δυνατότητες. Το Android 2015 μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς κι ένα smartphone: μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, να βγάλετε φωτογραφίες ή βίντεο κ.α.

Η συσκευή Biofon - ρολόι - multifrequency αποτελεί ακόμα μία πολύ έξυπνη επιλογή. Η κομψότητά της σίγουρα θα συγκινήσει κάθε γυναίκα! Το  Biofon - ρολόι - multifrequency είναι μία πολύ διακριτική συσκευή που μοιάζει με ρολόι αν φορεθεί στο χέρι, όμως δίνει τη δυνατότητα να δεθεί και στην τσέπη ή στα εσώρουχα με το ειδικό κάλυμμα με κλιπ.

Biomedis GrTeam


Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799

ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια