Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος στη Μεγαλόπολη!


Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια που εμφανίζεται στις γυναίκες της χώρας μας, μιας και ο αριθμός των ΝΕΩΝ περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις πέντε (5.000) χιλιάδες.


Η καλύτερη εξέταση για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού είναι η μαστογραφία. Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος με μαστογραφία μειώνει την θνησιμότητα από την ασθένεια σε ποσοστό που φτάνει το 30%. Η εξέταση είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση της ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Για να βοηθηθούν οι γυναίκες που λόγω των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων καθώς και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία μετά από πρόσκληση του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης και φιλοξενία του Δήμου Μεγαλόπολης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης «Πολύβιος»
στις 3 και 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

Τηλέφωνο για ραντεβού:2791360100

Προσπάθειά μας είναι όλο και περισσότερες Ελληνίδες να εξετάζονται για να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Δελτίο Τύπου Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια