Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Το φως αποτελεί φάρμακο: αλήθεια ή ένας ακόμα αστικός μύθος;


Το φως αποτελεί πηγή ζωής - Biomedis

Από την στιγμή που ερχόμαστε στη ζωή είμαστε περιτριγυρισμένοι από φως και από χρώματα. Το φως είναι κάτι που συνοδεύει όλους τους ζώντες οργανισμούς κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ζωής τους. Το φως είναι εξαιρετικά ευέλικτο , κάτι το οποίο χαρακτηρίζει και την ζωή του ανθρώπου. Επηρεάζει είτε το θέλουμε είτε όχι τόσο τον συναισθηματικό όσο και τον παθολογικό μηχανισμό μας.
Κάθε χρώμα προκαλεί συναισθήματα - Biomedis

           Το αισθητήριο όργανο αντίληψης του φωτός για τον οργανισμό μας είναι ο εγκέφαλος. Όπως λειτουργεί το στομάχι για το φαγητό , έτσι αντίστοιχα λειτουργεί ο εγκέφαλος για το φως. Το φως και τα χρώματα επηρεάζουν την υγεία μας σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ζωγραφική. Όταν κοιτάξουμε έναν πίνακα αυτόματα μας δημιουργούνται συναισθήματα. Στην περίπτωση σκούρων και σκοτεινών χρωμάτων μας προκαλούνται περισσότερο δυσάρεστα συναισθήματα, ενώ στην περίπτωση πιο φωτεινών χρωμάτων ομορφότερα . Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίος ο διαχωρισμός των χρωμάτων σε ψυχρά και θερμότερα.


Το φως σαν μέθοδο θεραπείας - Biomedis
            Το φως, λοιπόν, από την αρχαιότητα, ήδη, χρησιμοποιήθηκε από σχεδόν όλους τους αναπτυγμένους λαούς σαν μέθοδος θεραπείας. Αναφορές στον αιγυπτιακό , στον ινδικό , στον κινέζικο αλλά και στον ελληνικό πολιτισμό μαρτυρούν την παρουσία του φωτός στις μεθόδους Ιατρικής που εφαρμόζονταν.

Στη νεότερη ιστορία και συγκεκριμένα το 1903 ένας Δανός γιατρός ο Niels Finsen Riberg ξεκίνησε μία περισσότερο επιστημονική προσέγγιση θεραπείας με την βοήθεια του φωτός. Κατάφερε να βρει την θεραπεία της φυματίωσης του δέρματος μέσα από το φως και τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ για αυτή την ανακάλυψη. Δυστυχώς, η ανακάλυψη της Πενικιλίνης το 1938 πέρασε στην αφάνεια τις προηγούμενες μεθόδους.

 Έχει παρατηρηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι ενισχύονται μέθοδοι θεραπείας βασισμένες σε φαρμακευτικές αγωγές έναντι εναλλακτικών μεθόδων των οποίων το κόστος είναι μηδαμινό. Κατάφεραν να φτιάξουν ένα παγκόσμιο σύστημα υγείας βασισμένο σε χάπια , ενέσεις και φάρμακα πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων χρόνια έρευνας λαμπρών επιστημόνων καθώς και τη δύναμη που μπορούμε να πάρουμε μέσα από τη Φύση. Οι γιατροί μετά τη μεταπολεμική περίοδο τάχθηκαν στο σύνολο τους υπέρ των φαρμακευτικών αγωγών , αφήνοντας στην άκρη θεραπείες με βάση το φως και τα κύματα γενικότερα. 

Ο Βιοσυντονισμός και η Biomedis είναι εδώ για να αναδείξουν την δουλειά όλων αυτών των επιστημόνων ξανά και να δώσουν μία νέα βάση μελέτης αλλά και θεραπείας – διάγνωσης.Την εξήγηση της ευεργετικής ιδιότητας του φωτός οι επιστήμονες μόλις πρόσφατα κατάφεραν να την δώσουν. Αποδείχθηκε πως την στιγμή που το φως διαπερνά το σώμα μας ενεργοποιεί μία σειρά βιοχημικών αντιδράσεων στα ανθρώπινα κύτταρα. Επιπλέον, έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.

Η παρουσία φωτός αλλά και χρωμάτων 

 • δίνουν την αίσθηση ασφάλειας 
 • προσδίδουν αισιοδοξία για το μέλλον και φέρνουν θέληση για ζωή
 • ενεργοποιούν την ζωτικότητα του σώματος 
 • ξυπνούν την αίσθηση του θάρρους 
 • μετατρέπουν κάποιον ο οποίος διακατέχεται από φόβο, σε ένα άτομο με περισσότερο ηγετικό πνεύμα. 
 • επιδρούν θετικά σε καταστάσεις όπως η κατάθλιψη, ο φόβος, η αμφιβολία. 
 • τονώνουν το νευρικό σύστημα 
 • συντελούν στην απελευθέρωση αδρεναλίνης 
 • βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος 
 • οδηγούν στην αύξηση του αριθμού των αιμοσφαιρίων στο αίμα. 
 • αποτελούν ευεργετικό κομμάτι στην σεξουαλικότητα και στην σεξουαλική επιθυμία 
 • αυξάνουν την φυσική δύναμη και τις επιδόσεις του οργανισμού.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα εξασφαλίσετε για τον οργανισμό σας μέσα από τον Βιοσυντονισμό και τις συσκευές της εταιρείας Biomedis.
Η εταιρεία μας έχει σχεδιάσει και έχει, ήδη, παρουσιάσει στη διεθνή αγορά τη συσκευή ''Therapy Glasses''!
Η συσκευή "Therapy Glasses" έχει σχεδιαστεί με βάση το φως και τα διάφορα εφέ χρώματος. Χρησιμοποιώντας την οπτική διέγερση διορθώνει την ψυχο-συναισθηματική υγεία μας και την επαναφέρει σε φυσιολογικές καταστάσεις.

Η χρήση της συσκευής είναι πολύ απλή. Καθίστε πίσω, σε καθιστή ή ξαπλωμένη στάση και χαλαρώστε. Πατήστε το πλήκτρο "Mode" για να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε, βάλτε τα γυαλιά σας και απολαύστε τα χρώματα του καλοκαιριού!
Therapy Glasses
Τα θετικά του βιοσυντονισμού είναι πάρα πολλά. 

Αξίζει να αναφερθεί πως ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση στον τομέα της Υγείας.
Είμαστε εδώ προς ανάλυση αυτής της πρότασης.

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια