Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Τα κλειδιά της επιτυχίας της Biomedis!Η εταιρεία Biomedis ακμάζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, διότι, όπως φαίνεται, διαθέτει τρία βασικά κλειδιά, τα οποία είναι ικανά να  την οδηγήσουν στην κορυφή:
  • Εξαιρετική γκάμα προϊόντων 
  • Δυναμικούς συνεργάτες με όραμα που παρέχουν σωστή καθοδήγηση
  • Ευχαριστημένους ανθρώπους από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε.

1ο κλειδί: Προϊόντα της Biomedis

       Όσον αφορά τα προϊόντα της εταιρείας, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η Biomedis έχει καταφέρει να παντρέψει τη μέθοδο του Βιοσυντονισμού με την τεχνολογία δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα: την γρήγορη κι εύκολη ίαση των ασθενειών. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν λίγο καιρό, πως θα υπάρξει συσκευή tablet η οποία θα κάνει θεραπεία; 

Η Biomedis λάνσαρε την συσκευή Android δείχνοντας πως τα πάντα μπορούν να συμβούν αρκεί να υπάρξει έρευνα και σκληρή εργασία. Το θετικό με τις συσκευές είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τις νέες τεχνολογίες. Ποιος θα περίμενε να κάνει θεραπεία με το πάτημα ενός κουμπιού; Και όμως, η συσκευή Biofon το κατάφερε και αυτό! 

Μία ακόμη απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας που γίνεται από την πλευρά της Biomedis είναι η αναβάθμιση των συσκευών της. Το Android αλλά και το Biofon έχουν περάσει από πάρα πολλές μελέτες και συνεχώς αναβαθμίζονται προκειμένου να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες αυτών που τα χρησιμοποιούν.

      2ο κλειδί: Συνεργάτες της Biomedis


Η Biomedis, λοιπόν, μέσα από όλη αυτήν την προσπάθεια έχει καταφέρει να χτίσει και να εξελίσσει καθημερινά ένα δυναμικό δίκτυο συνεργατών τόσο στην Ελλάδα και την Κύπρο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι συνεργάτες μας αποτελούν το δεύτερο ''μυστικό'' της επιτυχίας μας.

Η ομάδα μας έχει μέλη κάποια από τα πρώτα άτομα που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη μέθοδο και τη συγκεκριμένη εταιρεία στην χώρα μας και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Είμαστε οι πρώτοι που το πιστέψαμε και καθημερινά επιβεβαιωνόμαστε για την επιλογή μας αυτή. Η επιβεβαίωση μας έρχεται από το γεγονός ότι η ομάδα μας, η οποία μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, αποτελείται από άτομα που μελετούν σε καθημερινή βάση και δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τα θέματα υγείας αλλά και με τις λύσεις που προσφέρει ο Βιοσυντονισμός! 
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε! Η ομάδα μας θέλει να μεγαλώσει και για αυτό ψάχνει νέα άτομα με όρεξη για δουλειά. 

Μόνο οι καλύτεροι και οι πιο εργατικοί φιλοξενούνται σε αυτή την ομάδα!

3ο κλειδί: Πελάτες της Biomedis

            Ο τρίτος και σημαντικότερος άξονας της επιτυχίας δεν είναι κανένας άλλος πέρα από όλους αυτούς που δοκιμάζουν τα προϊόντα της Biomedis. Εσείς που μας εμπιστευθήκατε είστε η κινητή διαφήμιση της εταιρείας. Η προώθηση στόμα με στόμα είναι κάτι το εξαιρετικά σημαντικό. Υπάρχει ανάμεσά μας προσωπική σχέση και αυτή είναι η βάση της επιτυχίας. Όλοι οι συνεργάτες γνωριζόμαστε καλά κάτι που βοηθά στην ακόμη καλύτερη λειτουργία του πλάνου. 
Ακόμα και αυτή η σελίδα πραγματοποιήθηκε έπειτα από την προσωπική επαφή μαζί σας. Ήταν τόσα πολλά τα ερωτήματα που ήταν απαραίτητος ένας δικτυακός χώρος για τις απαντήσεις αλλά και την ενημέρωση όλων αυτών που ενδιαφέρονται για τον Βιοσυντονισμό και ειδικότερα για την εταιρεία Biomedis, το νούμερο ένα, δηλαδή, αυτή την στιγμή στον χώρο του Βιοσυντονισμού. 

Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα καλύτεροι από την προηγούμενη , ακόμη πιο οργανωμένοι, ακόμη πιο ενημερωμένοι. 


Σκοπός μας είναι η σελίδα αυτή να γίνει μία εγκυκλοπαίδεια για την Biomedis , τον Βιοσυντονισμό αλλά και την Υγεία γενικότερα. Με αυτόν τον ρυθμό βέβαια πιστεύουμε ότι τα τρία παραπάνω θα είναι σύντομα συνώνυμα και θα αποτελούν έναν όρο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθείτε την εξέλιξή μας.

Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να γίνετε κομμάτι της Biomedis εάν το θελήσετε!


Biomedis GrTeam


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:
e-mail: biomedisteam@gmail.com
τηλ.:+30 698 0059 799.

Δείτε τις συσκευές μας και παραγγείλτε τες online 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια