Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η συσκευή Biofon αναβαθμίστηκε!

Η Biofon (multifrequency) - συσκευή ευεξίας χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της υγείας και τη φυσιολογική λειτουργία όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε 3 (τρία) complex, χρησιμοποιώντας το λογισμικό του Biofon. Κάθε πρόγραμμα αποτελείται από ένα σύνολο συχνοτήτων που παράγονται ταυτόχρονα. Μέγιστος συνολικός αριθμός των συχνοτήτων ανά τρεις ενότητες: 2000. Μέγιστος συνολικός χρόνος εκτέλεσης ενός προγράμματος: 7 ώρες.

Η βάση του προγράμματος της Biofon περιλαμβάνει περισσότερα από 1.500 προγράμματα που απαιτούνται για την πρόληψη και τη διατήρηση της ευημερίας και της ευεξίας.

Οφέλη της συσκευής Biofon:

  • Η συσκευή είναι multifrequency, δηλαδή πολλών συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι οι συχνότητες εκπέμπονται ταυτόχρονα και κατά συνέπεια τα complex τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα. Για παράδειγμα το complex του Body 13, διάρκειας 14 ωρών και 30 λεπτών, με την συσκευή πολλών συχνοτήτων διαρκεί μόνο 1 ώρα και 5 λεπτά. Επομένως, μειώνεται ο συνολικός χρόνος διάρκειας του προγράμματος και αυξάνεται η αποτελεσματικότητά του.
  • Διαχείριση από μόνο ένα κουμπί.
  • Προγραμματιζόμενα τρία σετ / complex.
  • Δύο αφαιρούμενα καλύμματα (ένα για το χέρι κι ένα με clip για να δένει στην ζώνη ή στο εσώρουχο) κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη.
  • Πολλές άνετες επιλογές να το φορέσεις - στο χέρι με το ένα αφαιρούμενο βραχιόλι και στην τσέπη, στα εσώρουχα, σε μια ζώνη χρησιμοποιώντας το κάλυμμα με το κλιπ).
  • Μια ενημερωμένη βάση δεδομένων των προγραμμάτων.
  • To Biofon με το κάλυμμα για το χέρι.
To Biofon με το κάλυμμα τύπου clip.
 
 
Μην χάνετε χρόνο! Αποκτήστε κι εσείς την αναβαθμισμένη και εξελιγμένη συσκευή της Biomedis σε πολύ καλή τιμή! 
Ξεκίνησε η προπώληση!

Biomedis GrTeam

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια