Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σκόρδο: πολύτιμο ''φάρμακο'' για όλες τις παθήσεις!

Το σκόρδο είναι ένας μικρός θησαυρός!

Ο Ιπποκράτης, πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής, χρησιμοποιούσε το σκόρδο για τη θεραπεία λοιμώξεων και για την ελάττωση του πόνου. 
Στο άρθρο μας '' Πώς θα τονώσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα; '' (πατήστε πάνω στον τίτλο για να το διαβάσετε)αναφερθήκαμε συνοπτικά στην αξία της κατανάλωσης σκόρδου. Σήμερα θα μελετήσουμε λεπτομερέστερα την διατροφική του αξία! Το σκόρδο, λοιπόν, περιέχει χημικές ενώσεις με πολλές και διαφορετικές δράσεις: οι χημικές ενώσεις του είναι αντιμικροβιακές αλλά και αντιικές. Επίσης, έχει αποδειχθεί, ότι στο σκόρδο περιέχονται παράγοντες μείωσης της αρτηριακής πίεσης, αναστολείς του καρκίνου, αποσυμφορητικές και αντιφλεγμονώδεις ουσίες!

Το Σκόρδο ενάντια στον καρκίνο!

Ο πολύτιμος καρπός, αν και παρεξηγημένος, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή του καρκίνου καθώς μεγαλώνουμε. Σύμφωνα με τις μελέτες όσοι καταναλώνουν σκόρδο έχουν λιγότερες πιθανότητες να προσβληθούν από ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως για παράδειγμα από αυτόν του στομάχου και του παχέως εντέρου. 
Βέβαια, πέρα από την πρόληψη, το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την θεραπεία. Δρα και ως χημικοθεραπευτικός παράγοντας, επιβραδύνοντας ή και καταστέλλοντας την ανάπτυξη του καρκίνου στους καρκινοπαθείς αφού τα συστατικά του περιορίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Το Σκόρδο ενάντια στην χοληστερόλη!
Σύμφωνα με μελέτες, αν καταναλώνεται μία σκελίδα σκόρδου ημερησίως για ένα χρόνο, μπορείτε να μειώσετε την χοληστερόλη κατά περίπου 9%. Είναι εντυπωσιακό ότι το σκόρδο έχει δράση ισοδύναμη με αυτή των φαρμάκων που χορηγούνται για την αντιμετώπιση της χοληστερόλης! 
Το Σκόρδο ενάντια στην αρτηριακή πίεση!
Μέσα στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής η κατανάλωση σκόρδου καταπολεμά την δημιουργία θρόμβων και διευκολύνει την ομαλή ροή του αίματος στις αρτηρίες.
Το Σκόρδο, επίσης,: 
  • συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου
  • ενισχύει το ανοσοποιητικό χάρη στα στοιχεία του θείου που περιέχουν οι βολβοί του
  • αποτρέπει τις αλλεργίες
  • καθαρίζει το ουροποιητικό σύστημα χάρη στις αντιμικροβιακές ιδιότητες του βολβού
  • βοηθάει στην αποτροπή/βελτίωση του Αλτσχάιμερ
  • επιμηκύνει τη ζωή
  • είναι φυσικό ηρεμιστικό και αντικαταθλιπτικό

   Και για εσάς, που παρόλα αυτά δεν πείθεστε και υποφέρετε στην ιδέα του να φάτε σκόρδο, εμείς έχουμε την λύση!!

Γνωρίζουμε ότι η γεύση του αλλά κυρίως η μυρωδιά του λειτουργούν αποτρεπτικά στην κατανάλωση του. Για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε τον βιοσυντονισμό! Με τις συσκευές Biomedis και τα προγράμματα που σας παρέχει ο βιοσυντονισμός μπορείτε να έχετε όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα για την υγεία σας χωρίς να χρειαστεί να καταπιεστείτε! Με τον βιοσυντονισμό προστατεύετε τον οργανισμό σας, ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας, προλαμβάνετε παθήσεις και, φυσικά, θεραπεύετε ασθένειες! Ρωτήστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και για περιστατικά που έχουν δει βελτίωση ή που έχουν θεραπευτεί πλήρως!Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας:e-mail: biomedisteam@gmail.comτηλ.:+30 698 0059 799.Μπορείτε να δείτε τις συσκευές μας και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια