Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Ο "ΠΑΛΜΟΣ" ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΖΩΪΑΣ... ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!Η γη, σαν ζωντανός οργανισμός και όντας στην ουσία μία βιοενεργειακή οντότητα, έχει έναν βασικό ρυθμό, κάτι σαν καρδιακό παλμό, που μοιάζει με τον ρυθμό του εγκεφάλου στις καλύτερές μας στιγμές νοητικά..!Η ενεργειακή αυτή συχνότητα του οργανισμού της γης, που μπορεί να παρομοιασθεί με τον παλμό της καρδιάς του δικού μας οργανισμού, αποκαλείται συντονισμός Schumann (Schumann Resonance) και είναι 7,83 κύκλοι ανά δευτερόλεπτο. Το εντυπωσιακό, όμως, είναι  ότι αυτή η συχνότητα αποτελλεί τη βασική συχνότητα των κυμάτων Θήτα, που ανευρίσκονται ηλεκτροεγεφαλογραφικά, στις καλύτερες και πιό ισορροπημένες από άποψη εναρμονισμού μας με το ευρύτερο "όλον" καταστάσεις, όπως στον βαθύ διαλογισμό και τον αυτοϋπνωτισμό.

Τα κύματα Θήτα εμφανίζονται χαρακτηριστικά κυρίως κατά την διάρκεια του ύπνου, όπως και σε καταστάσεις σαν του υπερβατικού διαλογισμού, όπου είμαστε ολοκληρωτικά βυθισμένοι μέσα μας και προσεγγίζουμε την βαθύτερη ουσία μας, εγκαταλείποντας τα συνηθισμένα μονοπάτια της σκέψης μας. Τα κύματα αυτά είναι γνωστό ότι επαναφέρουν την ισορροπία μεταξύ του παρασυμπαθητικού και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος, που είναι και τα δυό τμήματα του αυτόνομου νευρικού συστήματος, του συστήματος δηλαδή που αποτελεί και την "ραχοκοκκαλιά" του αρχέγονου εαυτού μας και γενικώς συμβάλλουν αποφασιστικά στην πνευματική και σωματική ισορροπία, καθώς και στην αναζωογόνησή μας, αποτρέποντας διαταραχές όπως άγχος, στρες, κατάθλιψη, αϋπνία, ανησυχία κλπ., καθώς και τις οργανικές επιπτώσεις τους, ενώ προάγει την επιτάχυνση της θεραπείας, την ενίσχυση της ικανότητας μάθησης, την πνευματική ευεξία, την εφευρετικότητα, την δημιουργικότητα, τον οραματισμό και την έμπνευση.

Με την μέθοδο του βιοσυντονισμού έχουμε την μοναδική δυνατότητα να επανασυντονίσουμε τον εαυτό μας και με τη βασική συχνότητα του παλμού της γης, αλλά και με τον εγκεφαλικό ρυθμό Θήτα, καθώς και τις άλλες συχνότητες  Schumann, που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της γης και έτσι να εναρμονισθούμε και πάλι με την ευρύτερη ολότητα.


Νοιώστε την εμπειρία του ηχητικού συντονισμού Schumann με το παρακάτω βίντεο:
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια