Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Μύθος ή Πραγματικότητα; Οι καρδιοπάθειες συνδέονται με τα πολλά κιλά;Στις μέρες μας επικρατεί η άποψη ότι οι καρδιοπάθειες σχετίζονται με τους υπέρβαρους ή τους παχύσαρκους ανθρώπους. Η άποψη αυτή, άραγε, αντιστοιχεί στην πραγματικότητα;

Είναι αναμφισβήτητο ότι τα πολλά κιλά πιέζουν την καρδιά αφού την αναγκάζουν να δουλέψει περισσότερο και με πιο γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να αιματώνει το σώμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο κίνδυνος υπάρχει μόνο για τους ανθρώπους με περιττά κιλά.

Αντιθέτως, οι πιο αδύνατοι άνθρωποι μπορεί να κινδυνεύουν περισσότερο αφού νομίζουν πως είναι υγιείς και δεν κάνουν  όσους προληπτικούς ελέγχους κάνουν οι υπέρβαροι.

Ενδεικτική είναι μία ελληνική έρευνα, η οποία παρακολουθούσε άτομα ηλικίας 50-70 χρονών. Σύμφωνα με την έρευνα τα υπέρβαρα άτομα εμφάνισαν μέσα στην επόμενη εξαετία καρδιακά προβλήματα σε ποσοστό 10% έναντι του ποσοστού 16% που αντιστοιχεί στους λεπτούς και φαινομενικά υγιείς ανθρώπους.

Τα περιττά κιλά, όπως καταλαβαίνουμε, είναι μόνο ένας από τους πολλούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα με την καρδιά.

Άλλοι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν καρδιακά προβλήματα:

  • Ηλικία - οι πιθανότητες αυξάνονται με την ηλικία.
  • Φύλο - οι άντρες κινδυνεύουν περισσότερο σε σχέση με τις γυναίκες νεαρής ηλικίας.
  • Εμμηνόπαυση - μετά την εμμηνόπαυση οι γυναίκες αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερες πιθανότητες για να εμφανίσουν καρδιακά προβλήματα. Στα 60 τους περίπου χρόνια έχουν ίσες πιθανότητες με τους άνδρες.
  • Οικογενειακό Ιστορικό
  • Κακές συνήθειες όπως για παράδειγμα το κάπνισμα.

Ο Βιοσυντονισμός διαθέτει complex και προγράμματα και για την καρδιά! Υπάρχουν ειδικά μελετημένα προγράμματα τόσο για την πρόληψη όσο και για την θεραπεία των προβλημάτων. Σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από το complex ''ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ''.

Υγιής Καρδιά:
1-Ενεργή προστασία
...
3-Ρύθμιση καρδιάς
4-Καρδιά, κυκλοφορία του αίματος
5-Ομαλοποίηση της καρδιακής λειτουργίας
6-Καρδιαγγειακό σύστημα
7-Κυκλοφορία του αίματος
...
13-Πίεση του αίματος
14-Ροή του αίματος στην καρδιά
15-Κέντρο κυκλοφορίας του αίματος
...
27-Trophism

Τα 27 προγράμματα του complex αντιστοιχούν σε διαφορετικές συχνότητες τις οποίες σας τις ρυθμίζουμε εμείς.
Σας προτείνουμε την συσκευή Biomedis M με την έγχρωμη οθόνη γραφικών 1,77 ιντσών! Η Biomedis M διαθέτει 5 κουμπία για ακόμη πιο εύκολη πλοήγηση. Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή πατήστε ΕΔΩ
Η συσκευή Biomedis M.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια