Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣΦαίνεται ότι η σημερινή μας πραγματικότητα κυριαρχείται από σοβαρές διαταραχές της ψυχικής μας υγείας, που αποτελούν πλέον ίσως και το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνικής μας ζωής...Σύμφωνα με έρευνα της GPO, που έγινε για λογαριασμό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης και της ανασφάλειας, ο ένας στους δύο Έλληνες πάσχει από κατάθλιψη ή άγχος και στρες, καθώς τον κατακλύζουν αρνητικά συναισθήματα, όπως φόβος, θυμός, ανασφάλεια, αγωνία, αγανάκτηση, απογοήτευση, απελπισία, ή και χρόνια θλίψη. Αυτό όπως είναι φυσικό έχει πολύ μεγάλες επιπτώσεις στην παραγωγικότητα, την απόδοσή τους και γενικά στην υγεία και τη ζωή τους ευρύτερα.

Ο ρόλος των θετικών συναισθημάτων έτσι αναδεικνύεται πολύ σημαντικός, αφού όσοι μπορούν και βιώνουν θετικά συναισθήματα προστατεύονται από την κατάθλιψη και το άγχος, ακόμη και αν ζουν στο ίδιο περιβάλλον με τους υπόλοιπους. Μάλιστα, όσοι βιώνουν αυτά τα θετικά συναισθήματα και έχουν μάθει να τα αναγνωρίζουν και στο περιβάλλον τους, επιδεικνύουν μεγαλύτερη ψυχική ανθεκτικότητα ακόμη κι αν οι ίδιοι ζουν αρνητικά γεγονότα. Έτσι σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας (Ε.Ε.ΘΕ.ΨΥ.), η βίωση θετικών συναισθημάτων είναι δυνατή, ανεξάρτητα από το εξωτερικό περιβάλλον, όταν οι άνθρωποι κατανοούν ότι έχουν τη δυνατότητα να τα νιώσουν και τα αναγνωρίζουν στην καθημερινότητά τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μάθουν και να βοηθούν τον εαυτό τους στη δημιουργία αυτών των θετικών συναισθημάτων, να γνωρίζουν τον εαυτό τους και τις προσωπικές τους αξίες και να προσπαθούν να δώσουν έτσι θετικό νόημα στη ζωή τους.

Ο βιοσυντονισμός αποδεικνύεται και εδώ πολύτιμος αρωγός, αφού μπορεί να βοηθήσει πολύ αποτελεσματικά, με τα ειδικά προγράμματα που διαθέτει, σε μια άμεση και μεσοπρόθεσμη ανακούφιση από αυτό τον φαύλο κύκλο των ψυχοσωματικών διαταραχών της κατάθλιψης, του άγχους και του στρες και έτσι να δώσει τον χρόνο και την δυνατότητα στο άτομο, που πάσχει από αυτά, να ανανήψει, κατευθύνοντας και πάλι την ζωή του σε μια νέα θετική κατεύθυνση, που να του προσδίδει και πάλι νόημα ζωής.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο: +30.6932 256 284 & στο e-mail: viosyn.gr@gmail.com

 


Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS

 


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια