Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

30 χρόνια Ηπατίτιδας C - Βρήκα λύση με το Βιοσυντονισμό

Θεραπεία Ηπατίτιδας C με Βιοσυντονισμό


Γεια σας, ονομάζομαι Δημήτρης Κ. , είμαι 50 ετών.

Εδώ και τριάντα σχεδόν χρόνια αντιμετωπίζω σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας.
Πάσχω από ιογενής ηπατίτιδα C γονότυπος 3.

Πριν από δύο χρόνια η κατάσταση μου επιδεινώθηκε και αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια απο
γιατρό. Ο ηπατολόγος στο νοσοκομείο του Eindhoven που εξετάστηκα (μένω μόνιμα Ολλανδία) λόγω πολύ υψηλών ηπατικών ενζύμων (τρανσαμινάσες) μου πρότεινε κατευθείαν θεραπεία με ιντερφερόνη και ριμπαβιρίνη  χημειοθεραπεία για 24 μήνες.

Εγώ αρνήθηκα καθώς διάβασα για τις τρομερές παρενέργειες της θεραπείας και έτσι άρχισα να ψάχνω εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

Έτσι διάβασα για τον βιοσυντονισμό και πως λειτουργεί.

Δεν είχα να χάσω τίποτε και έτσι αγοράζοντας μια συσκευή βιοσυντονισμού αφού πρώτα προγραμματίστηκε και περάστηκαν οι σχετικές συχνότητες ακολούθησα την θεραπεία σχεδόν όλη την μέρα και για 1 χρόνο ασταμάτητα.

Σήμερα, 1 χρόνο μετά, οι τρανσαμινάσες μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα (ALAT 40.1) !!

Μπορώ και εργάζομαι κανονικά, δεν υπάρχουν πόνοι στο συκώτι, και μια πρόσφατη ελαστογραφία στο νοσοκομείο έδειξε ότι δεν υπάρχει φλεγμονή στο συκώτι.

Ο ιος δεν θα εκριζωθεί με τον βιοσυντονισμό. Με βοήθησε όμως να επιστρέψει το συκώτι μου σε φυσιολογικά επίπεδα και να λειτουργεί χωρίς να υπάρχει φλεγμονή.

Θέλω μέσα από εδώ να ευχαριστήσω από καρδιάς την Α. Φ. και την Α. Π. που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον και με βοήθησαν με τις γνώσεις τους να κάνω θεραπεία με το Βιοσυντονισμό και τις συσκευές της Ρώσικης εταιρείας Biomedis.

Φιλικά
Δημήτρης
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια