Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η ΓΡΙΠΗ που σκοτώνει είναι εδώ ! - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ !Τον φετεινό χειμώνα έχουμε στη χώρα μας επιδημική έξαρση της γρίππης που οφείλεται στον ιό Α (Η1Ν1), που σύμφωνα με στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει στείλει στο θάνατο 40 ανθρώπους έως τώρα.Παράλληλα, εκτός από τους ανθρώπους που έχουν χάσει την ζωή τους, έχουν νοσηλευθεί σε σοβαρή κατάσταση σε διάφορες ΜΕΘ 145 άτομα, που στην πλειοψηφία τους είναι άτομα με ελαττωμένη άμυνα και διάφορα υποκείμενα νοσήματα. Στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών των περιστατικών εντοπίσθηκε, ως υπεύθυνο, το στέλεχος Α (Η1Ν1) το οποίο κυκλοφορεί σταθερά κάθε έτος μετά την πανδημία γρίπης του 2009.

Με δεδομένο τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχουμε όλη μας από αυτή την επιδημική έξαρση της γρίππης, που έχει πολλές πιθανότητες να οφείλεται στο εξαιρετικά επικίνδυνο στέλεχος Α (Η1Ν1), όπως και των μεγάλων αδυναμιών των συμβατικών μεθόδων τόσο για την προστατασία μας, όσο και για την αντιμετώπισή της, πολύ χρήσιμη μπορεί να αποδειχθεί η μέθοδος του βιοσυντονισμού, που είναι το απόλυτο (και χωρίς προηγούμενο) όπλο κατά των κάθε είδους μικροοργανισμών (ακόμη και των ιών), με τα ειδικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα γι' αυτήν την περίπτωση και τα οποία είναι απολύτως αβλαβή και εξαιρετικά αποτελεσματικά.


Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία και οποιαδήποτε απορία
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο +30.6932 256 284 & στο e-mail viosyn.gr@gmail.com

 

Για μεταφορά στο site της εταιρείας BIOMEDIS, προκειμένου να ενημερωθείτε και να αγοράσετε απ' ευθείας συσκευές βιοσυντονισμού ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: E-SHOP BIOMEDIS


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια