Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Βιοσυντονισμός τελευταίας γενιάς. Πώς ακριβώς λειτουργεί και σε τι βοηθά τον οργανισμό;
Θελήσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο το οποίο θα μπορέσει να δώσει πληροφορίες σχετικά με τον Βιοσυντονισμό. Όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν, τουλάχιστον όσον αφορά την πρώτη σας επαφή με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού, βρίσκονται στο άρθρο αυτό!
            Η Βιοσυντονιστική θεραπεία αποτελεί μία μέθοδο θεραπείας με βάση την ενέργεια. Είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται την ενέργεια ή καλύτερα τις ταλαντώσεις – συχνότητες του ίδιου του ασθενούς με μοναδικό σκοπό την θεραπεία του. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη Ιατρική πρόταση αφού ξεκινά από την διάγνωση και ολοκληρώνεται με την θεραπεία. Διαθέτει την ικανότητα να βρίσκει την ακριβή αιτία μιας νόσου όσο βαθιά και αν αυτή βρίσκεται , όσο πίσω και αν πηγαίνει το πρόβλημα στο χρόνο. Έχουμε μαρτυρίες διαγνώσεων των οποίων η αιτία πήγαινε μέχρι και δεκαετίες πίσω. Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού έχει καταφέρει ένα ποσοστό θεραπείας πολύ μεγαλύτερο από αυτό της κλασσικής Ιατρικής το οποίο ξεπερνά και το 80% πολλές φορές. Βασίζεται στην λογική του «ου βλάψεις»  και αποτελεί μία μέθοδο χωρίς παρενέργειες ή πόνο σε αντίθεση με τις συμβατικές μέχρι τώρα μεθόδους θεραπείας. 
Biomedis Scanner
Διαγνωστική συσκευή βιοσυντονισμού.
Για πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ!

            Η βασική αρχή της μεθόδου βρίσκεται στην επιστήμη της βιοφυσικής αλλά και της κβαντομηχανικής. Βάσει των παραπάνω επιστημών η ενέργεια είναι η βάση των πάντων. Το ανθρώπινο σώμα διαθέτει μία τεράστια ικανότητα θεραπείας και ίασης , οι οποίες όμως βάλλονται από τον τρόπο ζωής τον οποίο ακολουθούμε. Διάφορες χημικές ουσίες που εισβάλλουν στον οργανισμό μας μέσα από τα τρόφιμα , τα φάρμακα , το άγχος πολλές φορές αλλά και η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα πλήττουν αυτήν την ικανότητα αυτοπροστασίας που έχει ο οργανισμός μας. Σε κάθε υγιές σώμα τα κύτταρα επικοινωνούν μεταξύ τους με την ταχύτητα του φωτός κάτι που παρέχει την δυνατότητα γρήγορης ανταλλαγής πληροφοριών σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Τα διάφορα παράσιτα , οι ιοί αλλά και άλλοι μικροοργανισμοί επηρεάζουν την συγκεκριμένη συχνότητα εκπέμποντας κάποια διαφορετική , μειώνοντας έτσι την ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού μειώνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος. Σκοπός του καθενός είναι να κρατήσει την άριστη επικοινωνία των κυττάρων θωρακίζοντας έτσι τον οργανισμό του.

            Η λειτουργία της μεθόδου επικεντρώνεται στην επαναφορά του οργανισμού στη ιδανική συχνότητα. Μίας και δεν μπορούμε να κλειστούμε σε μία γυάλα μακριά από κάθε κίνδυνο σκοπός είναι να εξασφαλίσουμε στο σώμα μας όσο ο δυνατό καλύτερο αμυντικό τείχος. Κάθε ζωτικό όργανο εκπέμπει μία συγκεκριμένη συχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί κατασκευάζουν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους. Τα μηχανήματα διάγνωσης διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίσουν αυτή την ξένη συχνότητα ενώ οι θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα καταπολέμησης της και εξαφάνισής της , ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.
            Ο Βιοσυντονισμός μπορεί να ξεχωρίσει τα καλά από τα επικίνδυνα κύματα και να επικεντρωθεί στην εξάλειψη οποιουδήποτε κινδύνου , επαναφέροντας την ισορροπία στο σώμα.

            Η θεραπεία με Βιοσυντονισμό έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα στις παρακάτω περιπτώσεις:

   ·         Αλλεργίες σε μέταλλα αλλά και χημικά στοιχεία.
   ·         Αλλεργίες που επηρεάζουν το αναπνευστικό.
   ·         Ρευματικούς πόνους.
   ·         Μείωση ελλείψεων του ανοσοποιητικού.
   ·         Καταπολέμηση βακτηριακών τοξινών.
   ·         Καταπολέμηση μυκητιάσεων.
   ·         Δυσανεξίες σε διάφορες τροφές.
   ·         Ημικρανίες και πονοκεφάλους.
  ·           Γαστρίτιδες , γαστρεντερίτιδες , κολπίτιδες , προστατίτιδες αλλά και άλλες παθήσεις του στομάχου αλλά και των γεννητικών οργάνων.
   ·         Ασθένειες του δέρματος.
   ·         Προβλήματα μεταβολισμού και βάρους.
   ·         Διάφορες δηλητηριάσεις.
   ·         Οδοντιατρικές κλινικές για έλεγχο εργαλείων και υλικών.
   ·         Θεραπεία για το κάπνισμα.


Η θεραπεία του Βιοσυντονισμού σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την παραδοσιακή Ιατρική. Είναι υποστηρικτική και σε συνδυασμό με τα όσα ήδη γνωρίζουμε μπορεί να επιφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.


Biomedis Gr Team


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας 

ή επικοινωνήστε μαζί μας:

e-mail: biomedisteam@gmail.com

τηλ.:+30 698 0059 799.


Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της εταιρείας Biomedis μας εδώ

και να τις παραγγείλετε online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια