Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Biomedis και Μύκητες.Μύκητες και Biomedis

Η ομάδα της Biomedis είναι και πάλι εδώ . Η εβδομάδα αυτή όπως αναφέραμε είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τους διάφορους μύκητες οι οποίοι ζουν
στο περιβάλλον μας , για το πώς θα τους κρατήσουμε σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά και πως θα αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αν αυτοί αρχίσουν να αναπτύσσονται με δυσάρεστα αποτελέσματα.

            Οι διάφορες μυκητιάσεις που πολλοί ίσως από εμάς έχουμε περάσει κατά καιρούς είναι αν μη τι άλλο τρομερά ενοχλητικές. Πέρα του αντιαισθητικού κομματιού αφού οι μύκητες και δείχνουν άσχημα αλλά προκαλούν και διάφορες δυσάρεστες οσμές , γίνονται και αρκετά ενοχλητικοί όσο αφορά την φαγούρα ή ακόμα και πόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Κάναμε σαφές πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους μύκητες άμεσα κατά την εμφάνισή τους αφού εξαπλώνονται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς αλλά κυρίως είναι και τρομερά κολλητικοί.

            Είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιούμε είδη ένδυσης ή πέδησης τα οποία ανήκουν σε άτομα για το οποίο μπορεί να έχουμε ακόμα και την υποψία ότι ταλαιπωρείται από μύκητες.

            Οι μύκητες βέβαια αναφέραμε ξανά πως δε είναι μόνο εξωτερικοί και εμφανής. Οι περισσότερο επικίνδυνοι για την υγεία λοιπόν είναι αυτή οι οποίοι δεν φαίνονται. Ένας πολύ σοβαρός εσωτερικός μύκητας είναι η candida στην οποία θα αναφερθούμε ειδικότερα με ένα άρθρο το οποίο ετοιμάζουμε και θα σας παρουσιάσουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Το κάνουμε αυτό διότι μιλάμε για έναν μύκητα ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα και χρίζει περισσότερης προσοχής.

            Οι συσκευές της Biomedis αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά όλα τα είδη μύκητα που υπάρχουν. Μία λίστα με αρκετούς από αυτούς μπορείτε να δείτε παρακάτω : Actinomyces israelii , Aspergillus , Aflatoxins , Candida 1
Candida 2 , Cladosporium fulvum , Cryptococcus neoformans , Mycosis , Mucor plumbeus , Penicillium rubrum , Streptothrix , Trichophyton mentagrophytes , Cephalosporium  , floccosum .
                Οι μύκητες είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία πολλών οργανισμών. Πρέπει να υπάρχουν απλά σε συγκεκριμένους πληθυσμούς πάνω στο σώμα μας. Δεν υπάρχει σκοπός να τους εξαφανίσουμε απλά να προστατέψουμε τον οργανισμό μας από την πέρα του ασφαλούς ανάπτυξή τους.
                Τα προγράμματα είναι πάρα πολλά είναι αδύνατο να παρουσιαστούν μέσα σε οποιοδήποτε άρθρο. Η ομάδα μας είναι εδώ και σε συνεργασία με τους αντίστοιχους γιατρούς μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημά σας όσον αφορά τόσο τους μύκητες αλλά και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα υγείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com. Σας περιμένουμε!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια