Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αρθρίτιδα - Πως βοηθάει ο βιοσυντονισμός  Η Αρθρίτιδα αναφέρεται συνήθως ως μια ασθένεια αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 διαφορετικές ρευματικές ασθένειες και καταστάσεις, οι οποίες επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα, ιδίως τις αρθρώσεις.


      Η πιο κοινή μορφή είναι η Οστεοαρθρίτιδα, κατά την οποία στις διαρθρώσεις έχει φθαρεί ο χόνδρος. Έτσι, λόγω της βλάβης του χόνδρου, η άρθρωση μεταξύ δύο οστών φθείρεται, διότι σταματά η προστασία που παρέχει για την αποφυγή τριψίματος των οστών μεταξύ τους και για την ομαλή κίνηση της άρθρωσης.
  
     Άλλη συχνή μορφή αρθρίτιδας είναι η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα, η οποία ανήκει στις φλεγμονώδεις αρθρίτιδες, αφού προκαλεί φλεγμονή των αρθρώσεων, συνήθως στα χέρια, πόδια και γόνατα. Ακόμη μπορεί να βλάψει και άλλα όργανα στο σώμα. Θεωρείται αυτοάνοση ασθένεια, κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα ενός οργανισμού προσβάλλει τους ιστούς που βρίσκονται γύρω από την άρθρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή και να οδηγήσει σε πρήξιμο, πόνο και δυσκαμψία των επηρεαζόμενων αρθρώσεων.

     Επίσης άλλες μορφές που ανήκουν στην κατηγορία των φλεγμονωδών αυτοάνοσων αρθρίτιδων, οι οποίες έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα την έναρξη της βλάβης από τον αρθρικό υμένα, είναι ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, η Ψωριασική Αρθρίτιδα, η Αγκυλοποιητική Σπονδυλίτιδα και άλλες.


     Από τις μεταβολικές αρθρίτιδες συχνότερη είναι η Ουρική αρθρίτιδα ή Ποδάγρα, η οποία προκαλείται όταν σχηματίζονται μικροσκοπικά κρύσταλλα ουρικού οξέος στις αρθρώσεις.


     Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο, καυσαλγία, δυσκαμψία και πρήξιμο μέσα ή γύρω από τις αρθρώσεις, κούραση, αδυναμία, δυσκολία στον ύπνο κ.α.

     Κάποιες μορφές αρθρίτιδας όπως είναι ο Λύκος και η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα μπορούν να προσβάλλουν πολλά όργανα και να προκαλέσουν εξελισσόμενα συμπτώματα.

     Οι αιτίες, κυρίως της Οστεοαρθρίτιδας, μπορεί να είναι πολλές και πιο βαθιές από αυτές που μπορεί να φαίνονται εξωτερικά στον οργανισμό και είναι: η ανισορροπία βιοχημική (άχρηστες ουσίες στο συκώτι), ορμονικοί παράγοντες, ψυχολογικοί παράγοντες, λοιμώξεις, κακή διατροφή, τραύματα,  υπερβολική κινητικότητα της άρθρωσης κ.α.

     Ο Βιοσυντονισμός έχει τη δυνατότητα να διαγνώσει αυτή την βαθύτερη αιτία, λόγω της οποίας εμφανίζεται η συγκεκριμένη ασθένεια στον ανθρώπινο οργανισμό και να προτείνει την καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της.

     Η ολιστική αυτή θεραπευτική παρέμβαση που προσφέρει ο βιοσυντονισμός, προσεγγίζει το πρόβλημα σε βάθος και το αντιμετωπίζει δραστικά, αφού μπορεί να ελέγξει τα συμπτώματα, να μειώσει τον πόνο και να σταματήσει την εξέλιξη της ασθένειας.


     

 Έτσι, η εφαρμογή της μεθόδου του βιοσυντονισμού, με την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων, οι οποίες ρυθμίζονται στις κατάλληλες συχνότητες για το κάθε άτομο, ο οργανισμός εξισορροπείται και αυτοθεραπεύεται.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή βιοσυντονισμού μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα μας στο 6980 059799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Μπορείτε να μπείτε και να δείτε και να παραγγείλετε όλα τα προιόντα
της εταιρείας Biomedis εδώ....Biomedis RU

Biomedis Team GR
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια