Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Θυρεοειδής & Βιοσυντονισμός

ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ

Η Νόσος μπορεί να αντιμετωπιστεί με Βιοσυντονισμό

Θυρεοειδής - μικρό ενδοκρινικό όργανο (ονομάζεται επίσης ενδοκρινικό σύστημα),
το οποίο έχει ένα συνολικό όγκο 20 ml και μετά βίας ανιχνεύσιμο στο λαιμό. Αλλά η σημασία του για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος είναι πολύ μεγάλη. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του θυρεοειδούς αλλάζει το έργο του σχεδόν σε όλα τα όργανα με αποτέλεσμα αποτυχίας της σωστής λειτουργίας του μεταβολισμού. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.
Θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα μπορεί να είναι φάρμακα ή χειρουργική επέμβαση. Μία από τις σύγχρονες κατευθύνσεις με προοπτική είναι η θεραπεία με Βιοσυντονισμό.

Τι είναι ο θυρεοειδής αδένας
και ποιες σημαντικές λειτουργίες που επιτελεί;


Το όργανο αυτό αποτελείται από δύο μισά που συνδέονται με ένα στενό ισθμό. Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του λαιμού, κοντά στην κορυφή της τραχείας. Η κύρια λειτουργία του είναι να παράγει ορμόνες που συντίθενται από δύο τύπους κυττάρων:
 
• Τα κύτταρα παράγουν θυρεοκύτταρα κύριες ορμόνες του θυρεοειδούς - θυροξίνη και τριιωδοθυρονίνη.
 Αυτοί ρυθμίζουν το μεταβολισμό, την παραγωγή ενέργειας, την ανάπτυξη και την ωρίμανση των οργάνων. 

• κύτταρα παραθυλακιώδη παράγουν την ορμόνη καλσιτονίνη - ρυθμίζει το μεταβολισμό του ασβεστίου και επηρεάζει την υγεία των οστών. 
Ως περίσσεια (υπερθυρεοειδισμός), καθώς και την έλλειψη του (υποθυρεοειδισμός) των θυρεοειδικών ορμονών οδηγεί σε διατάραξη της σώμα.
 


Ποιες ασθένειες του θυρεοειδούς αδένα αποτελεσματική θεραπεία βιοσυντονισμού;


Επί του παρόντος, ο Βιοσυντονισμός έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε αυτές τις ασθένειες του θυρεοειδούς αδένα, όπως: 

• Α
υτοάνοση θυρεοειδίτιδα είναι μια φλεγμονή του θυρεοειδούς αδένα, η οποία είναι το αποτέλεσμα μιας αυτοάνοσης διαδικασίας: το ανοσοποιητικό αρχίζει να επιτίθεται στο σώμα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω συχνών λοιμώξεων, κακό περιβάλλον, συνεχές άγχος, ακατάλληλη χρήση ορισμένων φαρμάκων.  Οι ασθενείς που πάσχουν από την αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα δεν έχει σπάσει, τότε αυξάνεται και μειώνεται με το χρόνο. 

Διάχυτη ευθυρεοειδικοί βρογχοκήλη.
Αυτή είναι μια κατάσταση κατά την οποία αυξάνεται ο θυρεοειδούς αδένα σε μέγεθος, αλλά η λειτουργία του δεν είναι μειωμένη. Ο λόγος  είναι η ανεπαρκή πρόσληψη ιωδίου στο σώμα
 
•Σφαιροειδή βρογχοκήλη.
 Αυτό είναι ένας συλλογικός όρος ο οποίος αναφέρεται σε οποιοδήποτε από τους κόμβους του θυρεοειδούς αδένα. Μπορεί να είναι αδρανής ή να συντεθεί ένας μεγάλος αριθμός ορμονών.Οι αιτίες τους μπορεί να είναι διαφορετική. Υπό αυτές τις συνθήκες ισχύει τόσο εξωγενείς και ενδογενείς θεραπεία βιοσυντονισμού.

Τι επιπτώσεις έχει ο Βιοσυντονισμός με καρκίνο του θυρεοειδούς;


Τα άτομα με νόσο του θυρεοειδούς, βιοσυντονισμού θεραπεία έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα: 

• Μείωση του μεγέθους του θυρεοειδούς αδένα
 

• Κανονικοποίηση των λειτουργιών του σώματος: αναστολή ή διέγερση της παραγωγής ορμονών, ανάλογα με τη φύση του θέματος.
 

• Εξάλειψη των συμπτωμάτων του υποθυρεοειδισμού και υπερθυρεοειδισμού, και ομαλοποίηση της λειτουργικής κατάστασης του ασθενούς.
 

• Κανονικοποίηση η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος: παύει να "επιτεθεί" τον θυρεοειδή αδένα.
 

• ομαλοποίηση του μεταβολισμούκαι τα γενικά ορμονικά επίπεδα.
 


Επιπλέον, μέσω εξέτασης με Βιοσυντονισμό μπορούμε να βρούμε τυχόν ανωμαλίες του θυρεοειδούς αδένα, οι οποίες δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει συμπτώματα.
Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε εγκαίρως μέτρα για την πρόληψη και πιο σοβαρές συνέπειες


Σχετικά Άρθρα:Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6980 059799 ή να μας στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο biomedisteam@gmail.com .
Σας περιμένουμε!!


BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια