Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η Biomedis σύμμαχος για ένα ακόμη ομορφότερο Καλοκαίρι. Τι μπορούμε να κάνουμε για τους μύκητες της παραλίας;


Οι μύκητες του Καλοκαιριού δεν αποτελούν
πρόβλημα για τον Βιοσυντονισμό και την Biomedis

Το καλοκαίρι αποτελεί την πλέον ξένοιαστη εποχή. Όσο και αν τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους μας  , όλοι θα ξεκλέψουμε λίγο χρόνο τον οποίο θα αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Η παραλία αποτελεί τον νούμερο ένα προορισμό για τους Καλοκαιρινούς μήνες , ειδικά σε μία
χώρα η οποία έχει την ευλογία να διαθέτει τέτοια θάλασσα και τέτοιο ήλιο.

            Η παραλία όμως εγκυμονεί και κινδύνους για τους λουόμενος όσο αφορά το κομμάτι της υγείας. Λόγω της συσσώρευσης πολλών ατόμων σε πολύ συγκεκριμένο χώρο , λόγω της ενδυμασίας μας μιας και τα μαγιό καλύπτουν ελάχιστα το σώμα μας και δεν το προστατεύουν από εξωτερικούς κινδύνους , καθώς και της αυξημένης υγρασίας στα ρούχα μας , επικρατούν κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη διάφορων μυκήτων στο σώμα μας. Το γυναικείο σώμα δε , λόγω της ανατομίας του τίθεται σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο.

            Υπάρχουν κάποιοι κανόνες υγιεινής  οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε το σώμα μας. Προτιμήστε πετσέτα θαλάσσης στις διάφορες ξαπλώστρες που χρησιμοποιείτε , αλλάξτε συχνά μαγιό ώστε να μην αναπτύσσεται υγρασία ιδιαίτερα στην βουβωνική περιοχή , κάντε διαρκώς ντουζ στις παραλίες με σκοπό να ξεπλένετε το σώμα σας. Τέλος μην χρησιμοποιείται τα προσωπικά αντικείμενα άλλου προσώπου όπως παντόφλες , πετσέτες και μαγιό.

            Σε περίπτωση που ακόμη και αν προσέξετε δείτε ότι δημιουργείται κάποιο πρόβλημα , οι θεραπευτικές συσκευές της εταιρίας Biomedis έχουν την λύση. Διαθέτουν προγράμματα αντιμετώπισης όλων των ειδών μυκήτων ανεξαιρέτως. Αφού αναγνωρίσουμε το είδος του μύκητα , η αντιμετώπισή του είναι το πλέον εύκολο για τον Βιοσυντονισμό με την εταιρία Biomedis. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6980 059799 για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες. Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια