Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Θεραπεία ασθενειών του Αναπνευστικού συστήματοςΘεραπεία με συσκευές ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Biomedis
Έιναι γνωστό ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς τρόφιμα  περισσότερο από 3 εβδομάδες, χωρίς νερό μπορεί να ζήσει 5-7 μέρες και χωρίς αέρα δεν μπορεί να ζήσει ούτε 10 λεπτά.


Η όλη διαδικασία της αναπνοής εξαρτάται από το τρόπο που λειτουργούμε. Αν έχουμε θλίψη, άγχος συναισθήματα τα οποία μας επηρεάζουν έντονα, το ίδιο και τη λειτουργία της αναπνοής.
Σ'αυτή τη περίπτωση οι πνεύμονες των ανθρώπων λειτουργούν με μέγιστη απόδοση.

Γιατροί στην Ανατολή πίστευαν ότι ο μεσημβρινός του πνεύμονα είναι σε στενή σχέση με την καρδιά, που διέρχεται από το διάφραγμα είναι συνδεδεμένο με το παχύ έντερο. Οποιαδήποτε παραβίαση των πνευμόνων μπορεί να προκαλέσει διαταραχή στην κοιλιακή κοιλότητα. Ταυτόχρονα, κάθε διαταραχή η οποία λαμβάνει χώρα στην περιοχή της πυέλου ή στην κοιλιακή κοιλότητα, με τη σειρά του, μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές στους πνεύμονες και το θώρακα.

Σε περιπτώσεις ασθενειών του αναπνευστικού συστήματος πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό, όπου θα σας κάνει διάγνωση με τη συσκευή του βιοσυντονισμού προκειμένου να βρεθεί η "αιτία" που το προκαλεί. Εν συνεχεία, θα σας δώσει θεραπεία με συχνότητες βιοσυντονισμού κάνοντας χρήση τις συσκευές βιοσυντονισμού Biomedis "Android" - "Mini" - "M". Υπάρχουν πολλά προγράμματα από 3.100 που συσχετίζονται με τη θεραπέια του Αναπνευστικού συστήματος του ανθρώπου, σε περίπτωση μη ορθής λειτουργίας μπορεί να γίνει ρύθμιση και εκπαίδευση των κυττάρων στη σωστή λειτουργία, σε περίπτωση καταρροής να διακοπή, σε περίπτωση φλεγμονών ή ακόμα και κατάσταση άσθματος, μπορεί να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση.

Συσκευές "Android" & "Mini" από τη BIOMEDIS

Ο Βιοσυντονισμός μπήκε στην ζωή μας με μοναδικό σκοπό να ανεβάσει το επίπεδό της. Η εταιρία Biomedis αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση Βιοσυντονισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com . Σας περιμένουμε.
BiomedisTeam

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια