Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αναπνευστικά προβλήματα και Βιοσυντονισμός. Πόσο μπορεί να βοηθήσει;


Αναπνευστικό και Biomedis

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι το οξυγόνο είναι πηγή ζωής. Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει την δυνατότητα να επιβιώσει χωρίς τροφή περίπου 2-3 εβδομάδες , στην περίπτωση της έλλειψης νερού 5-7 είναι περίπου οι μέρες που θα μπορούσε κάποιος να κρατηθεί στην ζωή. Κάτι αντίστοιχο στην περίπτωση του αέρα τον οποίο εισπνέουμε δεν ισχύει μιας και μία δεκάλεπτη διακοπή οξυγόνου επιφέρει τον θάνατο.

            Το οξυγόνο φαίνεται να υπάρχει άφθονο για τον άνθρωπο. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ακριβώς βέβαια , όμως σε καμία περίπτωση δεν θα υπήρχε έλλειψη σε αυτό στο άμεσο μέλλον. Το πρόβλημα δεν έγκειται στην έλλειψη του οξυγόνου αλλά στις δυσλειτουργίες οι οποίες εμφανίζουν κάποιοι ασθενείς και δεν τους επιτρέπει να λαμβάνουν την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου. Κάπου εκεί εμφανίζονται τα αναπνευστικά προβλήματα.

            Τα προβλήματα αυτά έχουν αρκετούς διαφορετικούς λόγος εμφάνισης. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ευαισθησία των πνευμόνων , κάποιοι άνθρωποι από την γέννηση τους αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε λόγω κάποιας ανεπάρκειας που μπορεί να υπάρχει στα όργανα του αναπνευστικού , είτε λόγω κληρονομικότητας. Ένας άλλος λόγος , είναι οι εξωγενείς παράγοντες. Παράσιτα , ιοί και άλλοι μικροοργανισμοί μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ακούμε πολύ συχνά προβλήματα λοίμωξης του αναπνευστικού. 

            Πέρα των σοβαρών προβλημάτων στο αναπνευστικό τα οποία έχουν άμεσες συνέπειες , εξαιρετικά επικίνδυνα χαρακτηρίζονται και τα πιο έμμεσα προβλήματα. Ασθενείς οι οποίοι είχαν μικρότερα προβλήματα στο αναπνευστικό είχαν ως αποτέλεσμα τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό τους να φθίνουν χωρίς να καταλαβαίνουν την ζημιά την οποία επιφέρει η όλη κατάσταση. Αποτέλεσμα ήταν να καταλάβουν το πρόβλημα όταν αυτό είχε ήδη κάνει το κακό.

            Ο Βιοσυντονισμός έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει σχεδόν όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό. Σκοπός της σελίδας μας είναι να κατασκευάσουμε μία στήλη και για τα αναπνευστικά προβλήματα και να ενημερώνουμε όλους εσάς για διάφορες παθήσεις. Από τα μηνύματά σας έχουμε καταλάβει ότι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα , άλλοι σε μεγαλύτερο και άλλοι σε μικρότερο βαθμό.

            Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία , για οτιδήποτε ιατρικό θέμα ή θέμα το οποίο θα έχει να κάνει με πλάνο της εταιρία Biomedis επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980 059799 ή στο biomedisteam@gmail.com. Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια