Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η νέα συσκευή «Biomedis M» θα κάνει την εμφάνισή της και στην Ελλάδα στο επόμενο χρονικό διάστημαΗ νέα έκδοση της συσκευής Biomedis M αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι

Η εταιρία Biomedis έχει μπει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά πωλήσεων συσκευών Βιοσυντονισμού και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κορυφή στον τομέα αυτό. Έχει θέσει υψηλούς στόχους και ο απόλυτος σύμμαχός της είναι η τεχνολογία την οποία και εφαρμόζει πάνω στις συσκευές.             Η επιτυχία της κορυφής είναι αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς ανανέωση , διαρκή μελέτη , ελιγμούς και έξυπνες κινήσεις. Η Biomedis δεν παραμένει στάσιμη σε καμία περίπτωση και διαρκώς προσφέρει ακόμα περισσότερες προτάσεις. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό είναι το μότο το οποίο ακολουθεί τον ρωσικό κολοσσό. 

            Η συσκευή «Biomedis M» με πάνω από 3.000 προγράμματα θεραπείας και δύο επιλογές στο θέμα του λογισμικού μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά της συσκευής μπορείτε να τα δείτε εδώ

Η εταιρία Biomedis ετοιμάζει νέα έκδοση της παραπάνω συσκευής , την νέα «Biomedis M» η οποία είναι ακόμα ευκολότερη σε χρήση , νέο σχεδιασμό με μικρότερο μέγεθος αλλά και βάρος , έγχρωμη οθόνη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, μνήμη μέχρι 24 GB , ακόμα μεγαλύτερο φάσμα συχνοτήτων και περισσότερα από 3.000 προγράμματα αποκλειστικά για εσάς. Ο προγραμματισμός της είναι εξαιρετικά απλή υπόθεση και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από έναν απλό Η/Υ. Η τιμή της χαμηλότερη από ποτέ στα 358 (47 ρούβλια=1 ) κάνει την συσκευή την ιδανικότερη λύση για όλους. Περισσότερες εξελίξεις πάνω στο θέμα αναμένονται το καλοκαίρι που μας έρχεται και αναμένετε πολύ «ζεστό» για την Biomedis , όχι μόνο από άποψη θερμοκρασιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες στο 6980 059799 αλλά και στο email biomedisteam@gmail.com θα μπορέσετε να λύσετε οποιαδήποτε απορία. Σας περιμένουμε!!
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια