Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή Biomedis Trinity NEW

H Biomedis Trinity είναι η νέα συσκευή της Biomedis  που διαθέτει προηγμένη αποτελεσματική τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων. Απόλυτα ασφαλής και ακίνδυνη συσκευή χωρίς παρενέργειες σε νου και σώμα. Διαθέτει κομψό και ταυτόχρονα εργονομικό σχεδιασμό, είναι μικρή και ελαφριά συσκευή, κάτι που σας επιτρέπει να την έχετε συνεχώς μαζί σας όπου κι αν είστε. 

Καινοτόμα χαρακτηριστικά της συσκευής Biomedis Trinity


Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της, ενισχύει τις σωματικές λειτουργίες και τα συστήματα του οργανισμού, βελτιώνει την ικανότητα των οργάνων ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, εναρμονίζει τη λειτουργία νου και σώματος και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του σώματος. Ταυτόχρονα, με την αντιπαρασιτική και καθαριστική λειτουργία που διαθέτει, παρέχει ασφάλεια από μολύνσεις και απομακρύνει διάφορες τοξίνες. Η καινοτομία της Biomedis Trinity έγκειται στο γεγονός ότι διαθέτει δυνατότητα σκαναρίσματος και εύρεσης συχνοτήτων που απορροφά το σώμα για μέγιστη ακρίβεια και ένταση επιρροής. 

Το Biomedis Trinity ανοίγει πρόσβαση στις εφεδρικές και κρυφές δυνατότητες του σώματος, καθώς διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών με περισσότερα από 1,000 προγράμματα για την επίλυση προβλημάτων, τη θεραπεία και τη γενική ενίσχυση του οργανισμού.

Για μία παρουσίαση της συσκευής Biomedis Trinity μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.


Βασικές λειτουργίες της συσκευής Biomedis Trinity


Διαθέτει τέσσερις βασικές λειτουργίες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν χωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, προσφέροντας έως και τρία επίπεδα επιρροής στο σώμα ταυτόχρονα. 

Λειτουργία (Mode) 1: Η Λειτουργία 1 μοιάζει με τις προηγούμενες συσκευές της Biomedis εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικά κύματα (μέθοδος ΒRT) και προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή. Σκοπός αυτής της λειτουργίας είναι η διόρθωση βιοαντιδραστικών διαφόρων προβλημάτων του οργανισμού και ενίσχυση της άμυνας του. Η επίδραση γίνεται μέσω ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων, νευρικών ινών και βιολογικά ενεργών σημείων στην επιφάνεια του δέρματος. 

Λειτουργία (Mode) 2: Η Λειτουργία 2 εκμεταλλεύεται τις τρεις κεραίες που έχει εσωτερικά εγκατεστημένες το Biomedis Trinity. Προκαλούν δονήσεις στο σώμα, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς αυθεραπείας και αυτοίασης. Η αποτελεσματικότητα διόρθωσης είναι υψηλότερη λόγω της ακρίβειας του συντονισμού σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό και της περιοχής διείσδυσης του σήματος. Η μία κεραία εκπέμπει ηλεκτρομανγητικά κύματα κανονικά, ενώ οι άλλες δύο ανιχνεύουν τις αντιδράσεις του σώματος. Το Trinity αυτοδιορθώνει τα σήματα που εκπέμπει προκειμένου να επιτυγχάνεται τη μέγιστη επιρροή στο σώμα. Τόσο στη Λειτουργία 2 όσο και στη Λειτουργία 1, υπάρχουν έτοιμα συμπλέγματα για τα ποιο συνηθισμένα προβλήματα.

Λειτουργία (Mode) 3: Η Λειτουργία 3 συνδυάζει τα συστήματα ανίχνευσης του Biomedis Trinity, μέσω των τριών κεραιών που διαθέτει εσωτερικά, και επιτυγχάνει τη δημιουργία καινούργιων συνδυασμών, οι οποίοι επηρεάζουν το σώμα σε κυτταρικό επίπεδο. Με αυτή τη λειτουργία επηρεάζονται οι βασικοί ρυθμοί του σώματος, ανιχνεύεται η κατάσταση τους και επηρεάζεται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται μόνο για διόρθωση  οποιωνδήποτε αποκλίσεων στη λειτουργία του οργανισμού και για πρόληψη ασθενειών. Χρησιμοποιείται επίσης σε συνδυασμό με τις Λειτουργίες 1 και 2. 

Λειτουργία (Mode) 4: Η Λειτουργία 4 που βασίζεται στην επιλεκτική επίδραση πολλών συχνοτήτων,  προορίζεται για να επηρεάζει σε ψυχοσωματικό επίπεδο. Στοχεύει κατευθείαν στον εγκέφαλο, αναλύοντας τις φυσικές παραμέτρους που δέχεται. Τα σήματα που εκπέμπονται βασίζονται στη λογική του εγκεφάλου να διατηρεί ομοιόσταση. Το Biomedis Trinity επιδρά στις βαθύτερες βάσεις του εγκεφάλου ενεργοποιώντας κρυφές δυνατότητες του οργανισμού. Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιείται επίσης πριν από τις υπόλοιπες Λειτουργίες 1,2 και 3 με στόχο να ενεργοποιήσει τις αντιδράσεις του οργανισμού στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Στη συνέχεια ακολουθεί ένα βίντεο που εξηγεί πως ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα προγραμμάτων για την Biomedis Trinity με τη χρήση του λογισμικού προγράμματος της Biomedis M Air 4.13.4

αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com

BiomedisTeam

Δεν υπάρχουν σχόλια