Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η εταιρεία Biomedis

Ποιοι είμαστε...

Η Biomedis - Επιστημονική Παραγωγική Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης (БИОМЕДИС ООО НПК) είναι η μεγάλη ρωσική ηγέτιδα εταιρία στον τομέα της κατασκευής συσκευών βιοσυντονισμού.
Η εταιρία ξεκίνησε στη Ρωσία, παράγοντας φυσιοθεραπευτικές συσκευές βιοσυντονισμού. Εν συνεχεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην παραγωγή συσκευών, που έχουν ως βάση την παραδοσιακή κινεζική ιατρική και πρόσφατα άρχισε την παραγωγή διαγνωστικών συσκευών βιοσυντονισμού για επαγγελματίες. Διαθέτει κατασκευαστικές μονάδες σε Ρωσία και Κίνα, οι οποίες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το διεθές στάνταρντ διαχείρισης ποιότητας ISO 9001/2011.
Χιλιάδες καταναλωτές και επαγγελματίες στη Ρωσική Ομοσπονδία και άλλες χώρες της Ασίας έχουν εμπιστευεί τις συσκευές της Biomedis για τη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητάς τους.
Αφού η εταιρία εδραίωσε τη θέση της στην αγορά της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, η οποία αριθμεί 183 εκατομμύρια κατοίκους, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να δραστηριοποιηθεί σε Ευρώπη και Αμερική. Μέσω του εργοστασίου της στην Κίνα, παράγει συσκευές σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς (σήμανση "CE"), τις οποίες εξάγει στην Ευρώπη.
Ταυτόχρονα η Biomedis, αναλύοντας της προοπτικές της αγοράς και διαπιστώνοντας τη δυναμική των απευθείας πωλήσεων, περνάει στο χώρο του MLM και απευθύνεται σε δραστήρια άτομα, τα οποία επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους, με μία σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση. Μέσα σε λίγο χρόνο χιλιάδες ανεξάρτητοι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Biomedis και είδαν την υγεία και την οικονομική τους κατάσταση να βελτιώνεται.
Ο συνδυασμός των πρωτότυπων συσκευών με το νεοκλασικό, απλό στην κατανόηση και την εφαρμογή, επικερδές και ιδιαίτερα συμφέρον marketing plan, κάνει
τη μεγάλη ειδοποιό διαφορά της Biomedis με τις άλλες εταιρίες απευθείας πωλήσεων.
Η Biomedis είναι η επιλογή του σήμερα για την επιτυχία του αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια