Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

10 Λόγοι για να συνεργαστεί κανείς με τη BIOMEDIS

Γιατί Biomedis;

1. Πρωτότυπη – άφθαρτη ιδέα και προϊόν

Ο βιοσυντονισμός είναι μία φυσιοθεραπευτική μέθοδος, που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα σε αρκετές χώρες, όπως στην Ελλάδα, και ως τέτοια κεντρίζει περισσότερο το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Αυτό δίνει ένα ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στο συνεργάτη της Biomedis, που επιδιώκει πωλήσεις και ανάπτυξη δικτύου.

2. Έλλειψη ανταγωνισμού

Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες, των οποίων τα προϊόντα φαντάζουν πλέον κοινότυπα και παρωχημένα, ο χώρος του βιοσυντονισμού είναι ακόμη ακόρεστος. Προωθώντας τις συσκευές της Biomedis, προωθείτε προϊόντα, των οποίων δεν υπάρχουν ανάλογα στην αγορά. Έτσι οι πιθανότητες ολοκλήρωσης μίας πώλησης ή επιτυχημένης προσέγγισης ενός εν δυνάμει συνεργάτη αυξάνονται κατακόρυφα.

3. Μέθοδος επισήμως αναγνωρισμένη

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού είναι επισήμως αναγνωρισμένη σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, κυρίως της πρώην σοβιετικής ένωσης και στην Κίνα, όπου διδάσκεται στα πανεπιστήμια, εφαρμόζεται σε κρατικά νοσοκομεία και η εφαρμογή του καλύπτεται από ασφαλιστικά ταμεία. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στη Ρωσική Ομοσπονδία με την απόφαση υπ’ αριθμ. 74/2000 του Τμήματος Ολιστικής Ιατρικής και Ομοιοπαθητικής του Υπουργείου Υγείας, χαράσσονται οι κατευθυντήριοι άξονες της εφαρμογής της βιοσυντονιστικής θεραπείας (BRT) στον άνθρωπο και ορίζονται οι ενδείξεις και αντενδείξεις της θεραπείας αυτής.

4. Συσκευές αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας

Ο βιοσυντονισμός και οι συσκευές της Biomedis πραγματικά φέρουν αποτελέσματα! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τη Biomedis εμπιστεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των ιατρών και θεραπευτών, που μετέρχονται το βιοσυντονισμό. Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ασθενείς και συνεργάτες, έχουν δει την υγεία τους να βελτιώνεται από τη χρήση των συσκευών της εταιρίας.

5. Συσκευές με μοναδικά χαρακτηριστικά

Οι συσκευές της Biomedis διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία τις κάνουν να ξεχωρίζουν από τις συσκευές άλλων εταιριών. Λόγου χάρη, η συσκευή Biomedis (σε λειτουργικό σύστημα Google Android) συνιστά μία μοναδική καινοτομία, καθώς είναι η μοναδική που συνδυάζει τις ιδιότητες μίας συσκευές βιοσυντονισμού με αυτές ενός mini tablet (λειτουργικό σύστημα Android, πλήθος application, σύνδεση στο ίντερνετ κλπ). Επιπρόσθετα, είναι μία συσκευή 3 σε 1, δηλαδή φυσιοθεραπευτική, αντιπαρασιτική και προγραμματιστής μαζί. Έτσι ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να αγοράσει τρεις συσκευές αντί για μία, προκειμένου να ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Τέλος τα 3.000 ενσωματωμένα προγράμματα της συσκευής και το σύγχρονο λογισμικό της, που ανανεώνεται τακτικά δωρεάν, μέσω ίντερνετ, δίνουν τη δυνατότητα εφαρμογής κάθε είδους φυσιοθεραπείας.

6. Διαρκώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων

Η Biomedis εξελίσσει και ανανεώνει συνεχώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη γκάμα των προϊόντων της. Έτσι ο συνεργάτης έχει πάντα κάτι νέο να προτείνει.

7. After sales service

Η εταιρία διατηρεί τμήμα τεχνικής υποστήριξης των συσκευών στην Αθήνα και παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας για τις συσκευές της. Συνεπώς μπορεί να υποστηρίξει τον τελικό καταναλωτή, χωρίς να εκτεθεί ο συνεργάτης της εταιρίας σε περίπτωση βλάβης της συσκευής.

8. Υποστήριξη από συνεργάτες και εταιρία

Η Biomedis διαθέτει ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών, που μπορούν να καθοδηγήσουν το νέο συνεργάτη στο κάθε βήμα του, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, μέσω skype και social media. Επιπλέον, η εταιρία διαθέτει ιστοσελίδα σε τρεις γλώσσες, ρωσικά, αγγλικά και ελληνικά, διαρκώς ανανεούμενη. Ταυτόχρονα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται σε μεγάλες πόλεις σεμινάρια προς ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών, επίδειξη των συσκευών και διάδοση του βιοσυντονισμού.

9. Biomedis – brand name με βαρύτητα

Η Biomedis είναι η πιο γνωστή και αξιόπιστη εταιρία κατασκευής συσκευών βιοσυντονισμού στη Ρωσική Ομοσπονδία. Από το μόνο του το brand name της Biomedis έχει ειδικό βάρος στην αγορά και συνιστά εγγύηση επιτυχίας. Η εταιρία έχει χτίσει σταδιακά τη φήμη της αυτή ως κατασκευαστής και όχι ως εταιρία «φάντασμα», με περιορισμένη διάρκεια. Η Biomedis δεν είναι διάττοντας αστέρας αλλά ήρθε για να μείνει. Αυτό δίνει ασφάλεια στο συνεργάτη, ο οποίος μπορεί να επενδύσει στην ανάπτυξη της ομάδας του χωρίς ενδοιασμούς και αμφιβολίες ότι το οικοδόμημα που χτίζει ενδεχομένως να μην έχει σταθερές βάσεις.

10. Σύγχρονο – επικερδές – απλό marketing plan

Εγγραφή στην εταιρία και συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεργατών χωρίς επιπλέον χρηματική εισφορά. Αρκεί η καταχώριση των στοιχείων του συνεργάτη στην ιστοσελίδα της εταιρίας και η αγορά προϊόντων για οποιοδήποτε ποσό.
Έκπτωση συνεργατών έως και 56%, ανάλογα με το επίπεδο καριέρας.
Δυνατότητα εξέλιξης αφενός με «quick start» για τους Leaders και αφετέρου με βάση τους συσσωρεμένους ομαδικούς πόντους για τους αρχάριους.
Απεριόριστα downlines για αύξηση του εισοδήματος με βάση τη διαφορά ποσοστού με τους συνεργάτες της πρώτης γραμμής.
Οι προσωπικές πωλήσεις του συνεργάτη και η ανάπτυξη δικτύου είναι εξίσου συμφέρουσες.
Απλό – νεοκλασικό marketing plan, εύκολο στην κατανόηση, την επίδειξη, την εξήγηση και την ανάπτυξη ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια