Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Σπονδυλική στήλη και θεραπεία των παθήσεων της μέσω του Βιοσυντονισμού.
Κατά την ανάπτυξή μας στην μήτρα της μητέρας μας διαμορφώνεται και σχηματίζεται η σπονδυλική στήλη. Η σπονδυλική στήλη είναι μία σειρά οργάνων που μας βοηθά να κινούμαστε και να στεκόμαστε όρθιοι ενώ την ίδια στιγμή προστατεύει τα όργανα και το νευρικό σύστημα του οργανισμού μας.

Για την εύκολη κίνηση του σώματος η σπονδυλική στήλη χωρίζεται σε μικρότερα κομμάτια, τους σπόνδυλους. Μπορεί η σπονδυλική στήλη να είναι γερά κόκαλα αλλά δεν είναι άφθαρτα και η παραμικροί ζημιά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον οργανισμό μας.Οι κίνδυνοι που διατρέχει η σπονδυλική στήλη μπορεί να είναι από κάποιους παράγοντες που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όπως ο χρόνος και το φύλο του ανθρώπου ή από παράγοντες που μπορούμε να ελέγξουμε όπως στάση ή κίνηση του σώματος.

Η καθημερινές μας ασχολίες και συνήθειες μπορούν να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη ενώ ένα συμβάν που προκάλεσε ζημιά σε κάποιο μέρος της σπονδυλικής στήλης μπορεί να προκαλέσει από ελαφριά αναπηρία του σώματος μέχρι ολική ή και θάνατο. Οι πιο συνήθεις παθήσεις που αναγνωρίζουμε και βρίσκουμε όμως έχουν σχέση με τη θέση που βρίσκεται η σπονδυλική στήλη. Αυτές οι καταστάσεις είναι συνηθισμένες και εξαρτώνται από τις κινήσεις που κάνουμε με την σπονδυλική μας στήλη ενώ και εκείνες με τη σειρά τους μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας όπως πονοκεφάλους, δυσκολία αναπνοής λόγω πίεσης των πνευμόνων ή υπολειτουργία κάποιου οργάνου λόγω διακοπής ή δύσκολης σύνδεσης του εγκεφάλου με το όργανο μέσω του νευρικού συστήματος το οποίο περνά και προστατεύεται από τα κόκαλα της σπονδυλικής στήλης.

Βιοσυντονισμός και προβλήματα της σπονδυλικής στήλης

Τα προγράμματα διάγνωσης του Βιοσυντονισμού μπορούν να αναγνωρίσουν γρήγορα και ανώδυνα τα προβλήματα της σπονδυλική στήλης. Μέσω αυτού του τρόπου μπορεί να δοθεί πολύ σύντομα πρόγραμμα θεραπείας των Βιοσυντονιστικών μηχανημάτων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση, καταπολέμηση ή ακόμα και την θωράκιση του οργανισμού για την μη μελλοντική εμφάνιση κάποιου προβλήματα σχετικά με τη σπονδυλική στήλη. Κατά τη θεραπεία που γίνεται με τα προγράμματα του Βιοσυντονισμού στέλνονται στο σώμα ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία ωθούν τον οργανισμό να αναπληρώσει, αναδομήσει και να θεραπεύσει τα κύτταρα τα οποία δεν βρίσκονται στην υγιή μορφή τους. Αυτή η διαδικασία γίνεται με το ίδιο το σύστημα του οργανισμού και είναι απόλυτα φυσιολογική και ανώδυνη ενώ δεν έχει κάποιες παρενέργειες όπως μπορεί να έχουν άλλοι τρόποι θεραπείας.Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις εφαρμογές του Βιοσυντονισμού και το πως 
μπορεί να σας βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων 
της σπονδυλικής στήλης επικοινωνήστε μαζί μας

στο +30. 698 00 59 799 καθώς και στο biomedisteam@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε !


Μπορείτε να παραγγείλετε όποια συσκευή Biomedis θέλετε στο
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια