Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Αποκατάσταση ορθοπεδικού τραύματος!


Είστε γονείς και το παιδάκι σας επιμένει να πάει να βρει τους φίλους του και να παίξει μαζί τους στη γειτονιά.. Τι πιο όμορφο; Ευτυχώς το παιδί έχει φίλους και όρεξη για παιχνίδι και δεν είναι ''κολλημένο'' μπροστά στο tablet. Όμως εσείς, δικαιολογημένα, ανησυχείτε μήπως το παιδί πέσει, μήπως χτυπήσει ή τραυματιστεί. Προφανώς δεν μπορείτε να προσέχετε και να ελέγχετε κάθε κίνηση του παιδιού ώστε να αποτρέψετε οποιονδήποτε πιθανό τραυματισμό.


 Για τον λόγο αυτό υπάρχει η Biomedis!! Η αποφυγή του τραυματισμού μπορεί να είναι αδύνατη, όμως από σήμερα και μετά μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε τραυματισμό άμεσα και αποτελεσματικά! Πώς; Φυσικά με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού και της Biomedis! 

Το complex της Biomedis ''Ορθοπεδικό Τραύμα'' ήρθε για να σας βοηθήσει!

Με το Complex Ορθοπεδικό Τραύμα μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλους τους τραυματισμούς, τις κακώσεις, τα κατάγματα, τα οιδήματα και τις φλεγμονές αλλά και να ενισχύσετε την φυσική επούλωση και αναγέννηση των οστών.
Κάταγμα καρπού

Δείτε μερικά προγράμματα του complex Ορθοπεδικό Τραύμα:
1- Τραυματισμός
2- Τραυματισμός - αποκατάσταση
3- Κακώσεις οστού
...
8- Κάταγμα
9- Θεραπεία καταγμάτων οστού
...
14- Οίδημα
15- Επούλωση και αναγέννηση
...
21- Επιτάχυνση της επούλωσης
22- Αποτοξίνωση

Προφανώς, το complex Ορθοπεδικό Τραύμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ορθοπεδικής φύσης. Παιδιά, αθλητές, ηλικιωμένοι, άνθρωποι που έχουν κάνει ορθοπεδικά χειρουργεία επιλέγουν το συγκεκριμένο complex και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους έχουν δει θεαματικά αποτελέσματα.
Επικοινωνήστε κι εσείς μαζί μας και δείτε και μόνοι σας τη διαφορά!

Biomedis GrTeam


Καλέστε μας τώρα στο +30 698 0059 799

ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail biomedisteam@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον βιοσυντονισμό, τη Biomedis και τις συσκευές μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας !
Παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα τις συσκευές μας online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Biomedis.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια