Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Η Biomedis M κατέκτησε την σήμανση CE.Πιστοποίηση CE για την νέα Biomedis M

Η Biomedis αποτελεί μία εταιρία η οποία κυνηγά σε καθημερινό επίπεδο οτιδήποτε έχει να κάνει με την εξασφάλιση όλων εκείνων των πιστοποιητικών , τα οποία θα παρέχουν ασφάλεια στους ενδιαφερόμενους , ενώ παράλληλα θα ικανοποιούν ηθικά την
εταιρία που μοναδικό σκοπό έχει την διατήρηση στην κορυφή.

            Η Υγεία , όπως και οι υπόλοιποι σοβαροί κλάδοι , διέπονται από κανονισμούς , ενώ παράλληλα υπόκεινται σε εξαιρετικά αυστηρούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Οι παραπάνω μηχανισμοί , είναι αυτοί οι οποίοι εξασφαλίζουν στους καταναλωτές ένα επίπεδο ποιότητας των προϊόντων που αγοράζουν. Στην περίπτωση που κάτι αφορά την Υγεία η βαρύτητα της πιστοποίησης αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

            Η ένδειξη CE δηλώνει την πλήρη συμμόρφωση του προϊόντος με την επίσημη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλοι οι κατασκευαστές είναι υποχρεωμένοι και φέρουν την απόλυτη ευθύνη ,να διασφαλίζουν την συμμόρφωση των προϊόντων τους , καθώς και να τοποθετούν πάνω σε αυτά την ειδική σήμανση CE. Η παραπάνω διαδικασία εξυπηρετεί στην τήρηση των απαιτήσεων , τις οποίες έχει θέσει η ΕΕ , στον τομέα της Υγείας , της ασφάλειας και της περιβαλλοντικής ασφάλειας. Η πιστοποίηση ενεργεί θετικά στην ενίσχυση του θεμιτού ανταγωνισμού , μιας και όλοι οι ανταγωνιστές υπόκεινται στους ίδιους αυστηρούς κανόνες.

            Η Biomedis από την στιγμή που θέλησε να κατακτήσει και την Ευρωπαϊκή αγορά , έπειτα από την Ρωσική , έχει ως μοναδικό σκοπό να παρέχει αξιόπιστα , ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα. Για τον σκοπό αυτό , κατάφερε να εξασφαλίσει την σήμανση CE για την συσκευή της Biomedis M , στις 4 Ιουνίου τοθ 2014. 
Πιστοποιητικό CE για την συσκευή Biomedis M

            Η εταιρία δεν σταματά εκεί φυσικά. Καθημερινά προσπαθούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα. Τα καλύτερα είναι καθ’ οδών και εμείς θα είμαστε εδώ για την καλύτερη ενημέρωση σας.
BiomedisTeam
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια