Τελευταία Νέα
latest

728x90

header-ad

468x60

header-ad

Συσκευή " ANDROID "Πρόκειται για μία συσκευή φυσιοθεραπείας η οποία εφαρμόζει εξωγενή βιοσυντονιστική θεραπεία. Πρόκειται για μία μέθοδο θεραπείας εναλλακτικής – μη κλασσικής Ιατρικής. Η θεραπεία αυτή εκθέτει το σώμα μας σε μία σειρά ηλεκτρομαγνητικών ταλαντώσεων οι οποίες έχουν την ικανότητα , αφενός να καταστρέφουν ανεπιθύμητους εισβολείς όπως ιούς και βακτήρια και αφετέρου στην επαναφορά των οργάνων στην φυσιολογική τους λειτουργία.

            Η θεραπεία του βιοσυντονισμού βασίζεται στην φιλοσοφία «Ου βλάψεις» και αποτελεί μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο τόσο στην διάγνωση όσο και στην θεραπεία. Βοηθά στην θεραπεία αλλά και την πρόληψη ασθενειών και είναι μέθοδος ευρέως γνωστή σε χώρες όπως η Ρωσία , οι ΗΠΑ , η Γερμανία αλλά και η Κίνα. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε και στην Ελλάδα. Αποτελεί μέθοδο εναλλακτικής Ιατρικής η οποία  μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους όπως ο βελονισμός ή και κλασσική φαρμακευτική αγωγή. Με τον συνδυασμό μπορούμε να πετύχουμε πολλές φορές ακόμη γρηγορότερη θεραπεία.

            Η βιοσυντονιστική θεραπεία δεν έρχεται σε αντίθεση με την κλασσική Ιατρική με έρευνες να καταδεικνύουν ότι μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των μεθόδων της κλασσικής Ιατρικής.

            Η συσκευή είναι ότι πιο σύγχρονο μπορούμε να βρούμε στην κατηγορία θεραπευτικών συσκευών βιοσυντονισμού. Σε αντίθεση με παλιές συσκευές , χαμηλότερης τεχνολογίας , διαθέτει το λειτουργικό σύστημα android της Google , ένα λειτουργικό με εξαιρετικές δυνατότητες το οποίο συναντάμε στα smartphone κινητά μας. Η συσκευή αποτελεί ,πέρα από μία θεραπευτική συσκευή , έναν μικρό ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσα από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες , να ακούσετε μουσική της επιλογής σας καθώς και αρκετές παραπάνω λειτουργίες. Η συσκευή περιέχει ακόμα και camera για την λήψη φωτογραφιών. Το εξαιρετικό είναι ότι παρόλο το σύνολο όλων αυτών των λειτουργιών η χρήση της είναι εξαιρετικά απλή και είναι εύκολο ακόμα και για άτομα τα οποία δεν έχουν την ευχέρεια με την τεχνολογία όπως οι ηλικιωμένοι.

            Το φάσμα συχνοτήτων της συσκευής κυμαίνεται από 0,1 έως 10.000 Hz , είναι ίδιο λοιπόν με το φάσμα συχνοτήτων που εκπέμπει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων με χαμηλή ενέργεια φωτονίων. Τα κύματα είναι εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας γεγονός που τα κάνει εντελώς ακίνδυνα.

            Ο προγραμματισμός της συσκευής είναι επανάσταση στον χώρο μιας και η συσκευή δεν χρειάζεται εξωτερικό προγραμματιστή. Διαθέτει ενσωματωμένα 3000 προγράμματα τα οποία είναι αρχειοθετημένα για να διευκολύνουν τον χρήστη. Τα προγράμματα μπορούν να επιλεγούν ανά πάσα στιγμή μέσα από το μενού της συσκευής , ενώ η συσκευή δίνει την δυνατότητα επιλογής περισσότερων από ένα προγραμμάτων ταυτόχρονα. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να αποθηκεύει όσα προφίλ χρειάζεται κάτι το οποίο κάνει την συσκευή χρήσιμη σε πολλά άτομα , στην οικογένεια ,σε φίλους.

            Η συσκευή λαμβάνει την απαιτούμενη ενέργεια για την λειτουργία της μέσα από την επαναφορτιζόμενη ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου των 3.7 V . Η σύνδεση με τον υπολογιστή ή την πρίζα παρέχει στην συσκευή την απαραίτητη ενέργεια. Διαθέτει οθόνη 4.3 ίντσες με ανάλυση 480Χ272 px, μνήμη 4 GB με δυνατότητα επέκτασης μέχρι 32 GB μέσα από επιπλέον κάρτα microSD , επεξεργαστή 1.2 GHz και RAM 512 MB DDR3.

            Η συσκευή διαθέτει μία σειρά από έξτρα αξεσουάρ , ένα από αυτά είναι τα ειδικά «βιο-βραχιόλια» τα οποία μπορείτε να αγοράσετε είτε με την συσκευή είτε ξεχωριστά.

            Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται με βάση τις οδηγίες χρήσης που περιέχει στην συσκευασία καθώς και υποδείξεις του θεράποντος ιατρού.

            Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας της Ρώσικης Ομοσπονδίας έχουν οριστεί ενδείξεις και αντενδείξεις για την χρήση Βιοσυντονισμού στον άνθρωπο. Σας τις μεταφέρουμε ακριβώς όπως έχουν δημοσιευθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο στα Ελληνικά.. ΕΔΩ

Ενδείξεις για τη χρήση BRT

 • Λειτουργικές διαταραχές ποικίλης προέλευσης
 • Ασθένειες του νευρικού συστήματος και των αισθητηρίων οργάνων
 • Σύνδρομα πόνου διαφορετικής προέλευσης
 • Ασθένειες κυκλοφορικού συστήματος
 • Αναπνευστικά προβλήματα
 • Ασθένειες γαστρεντερικού συστήματος
 • Ασθένειες δέρματος και υποδόριου ιστού
 • Ασθένειες μυοσκελετικού συστήματος
 • Παθήσεις ουροποιητικού συστήματος και γεννητικών οργάνων
 • Κακή επούλωση πληγών και ελκών
Αντενδείξεις για τη χρήση BRT
 • Καλοήθη και κακοήθη νεοπλάσματα
 • Αιμορραγική διαταραχή
 • Οξείες διαταραχές της εγκεφαλικής και καρδιακής λειτουργίας του αίματος
 • Εγκυμοσύνη
 • Επιληψία
 • Εμφυτευμένος βηματοδότης
 • Ατομική δυσανεξία στο ηλεκτρικό ρεύμα
 • Πληγές και ασθένειες της επιδερμίδας στο τμήμα του δέρματος που έρχεται σε επαφή με τα ηλεκτρόδια της συσκευής βιοσυντονιστικής θερεπείας (αν διαθέτει τέτοια η συσκευή)
 • Κατάσταση οξείας ψυχικής διέγερσης ή μέθης

αλλιώς καλέστε μας στο +30.6980059799 ή στείλτε μας email στο BiomedisTeam@gmail.com

Biomedis Team

Δεν υπάρχουν σχόλια